ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλμυρός :Επίδειξη μόδας στην κεντρική πλατεία

αλμυρός-επίδειξη-μόδας-στην-κεντρική-190037

Εμποροι και επαγγελματίες θα παρουσιάσουν το καλοκαιρινό outfit για κάθε ηλικία

Πασαρέλα, φώτα, μουσική και πανέμορφα μοντέλα παρουσιάζουν καλοκαιρινές προτάσεις ένδυσης και υπόδησης για κάθε ηλικία… Στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, αναμένεται να χτυπήσει δυνατά η καρδιά του εμπορικού κόσμου, που συμμετέχει σύσσωμος στο μεγάλο Fashion Show, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Αυγούστου.

Είκοσι – τέσσερις επιχειρήσεις και συγκεκριμένα έμποροι ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ, κομμωτές, μακιγιέζ και ανθοπώλες θα συμμετέχουν στη μεγάλη επίδειξη μόδας, με την οποία ουσιαστικά θα κορυφωθεί το τριήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων της Επαρχίας Αλμυρού, με στόχο την ανάδειξη και τόνωση της τοπικής αγοράς αλλά και την ανάπτυξη του πνεύματος ομαδικότητας.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Παναγιώτη Μπούντη, η κεντρική πλατεία του Αλμυρού, θα μετατραπεί σε μια μεγάλη πασαρέλα. Θα στηθεί σκηνή, όπου μοντέλα, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, θα κάνουν επίδειξη ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ, που βρίσκονται στις βιτρίνες τοπικών εμπορικών καταστημάτων. Καλοκαιρινές προτάσεις για το απόλυτο summer look δια χειρός εμπόρων και για κάθε ηλικία, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες της διοργάνωσης.

Στο χώρο θα υπάρχουν επίσης παραβάν για τις ανάγκες να αλλάζουν εμφανίσεις τα μοντέλα, ενώ κομμωτές και μακιγιέζ της περιοχής, θα επιμελούνται τα εντυπωσιακά χτενίσματα και το καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Η επίδειξη μόδας θα κλείσει ουσιαστικά τη 2η Γιορτή Βιβλίου που πραγματοποιεί η Ενωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Η γιορτή στην οποία θα συμμετέχουν έξι βιβλιοπωλεία του Αλμυρού, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης.

Η γιορτή βιβλίου, θα ανοίξει τις πύλες της, την Τετάρτη 30 Ιουλίου και θα πλαισιωθεί και με άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Στην πρεμιέρα της γιορτής, που θα είναι αφιερωμένη στο παιδικό βιβλίο, η συγγραφέας Ελενα Νταβλαμάνου θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Μπορώ και χωρίς αυτό».

Το Σάββατο 2 Αυγούστου, ο συγγραφέας Αλέξανδρος Νίκας, θα παρουσιάσει δύο μυθιστορήματά του: «Πύλες Εισόδου» και «Κάθε 29 του Φλεβάρη».

Στόχος είναι η γιορτή να αποτελέσει πόλο έλξης από κάθε γωνιά της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας και επιπλέον να ενώσει τους επαγγελματίες σε μια «γροθιά» για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια, το εμπόριο έχει υποστεί καθίζηση εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Αυτή την περίοδο, ανάσα στην εμπορική αγορά του Αλμυρού, δίνουν οι εκπτώσεις. Σύμφωνα με τον κ. Μπούντη, υπάρχει ροή επισκεπτών στην τοπική αγορά, που τονώνουν τους τζίρους των εμπόρων, επωφελούμενοι και οι ίδιοι από τις εκπτώσεις που κυμαίνονται από 20% έως και 60%.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου