ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βόλο η Sharon Kovacs

στο-βόλο-η-sharon-kovacs-35936

Η διάσημη ερμηνεύτρια από την Ολλανδία εμφανίζεται απόψε στο Lab Art

Η τραγουδίστρια φαινόμενο από την Ολλανδία, Sharon Kovacs θα εμφανιστεί σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου στο Lab Art στο Βόλο, έχοντας στις αποσκευές της, τα επιτυχημένα «Μy Love», «Digging» και πολλά ακόμη.

Γεννημένη μόλις το 1990 στο Barlo της Ολλανδίας η Kovacs, φυλάκισε σε ένα «λευκό» κορμί μια «μαύρη» φωνή, που εντυπωσίαζε τον καθένα στο άκουσμα τους. Τεράστιο εύρος, μοναδικό μέταλλο και υπέροχο γρέζι. Η πρώτη ύλη για να χτίσει πάνω της, με σπαρακτικές ερμηνείες και γρήγορα να της αποδοθεί ο τίτλος της νέας «Amy Winehouse».

Κομβικό σημείο στην καριέρα της Κovacs αδιαμφισβήτητα η συνάντησή της με τον Oscar Holleman παραγωγό των Krezip, Within Temptation, After Forever και Gorefest με τον οποίο δούλεψαν μαζί για το «My Love» συνδυάζοντας τις ετερόκλητες επιρροές τους, έδωσαν στο κοινό καταπληκτικά τραγούδια με το ομώνυμο του δίσκου να κλέβει την παράσταση παγκοσμίως και να γίνεται ένα από τα πολυαγαπημένα του ελληνικού κοινού. Tο παρθενικό της album, «Shades of Black» γνώρισε εξαιρετική αποδοχή από το ευρύ κοινό μακριά από ελιτίστικα άλλοθι, περί μουσικής για λίγους και μυημένους στις σκοτεινές κλίμακες της soul ακροατές. Ωμή, απογυμνωμένη και σπαραξικάρδια η φωνή της Kovacs κεντρίζει το ενδιαφέρον άμεσα, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν οι δεκάδες χιλιάδες που την παρακολούθησαν στο Rockwave Festival 2015, λίγο πριν τον Robbie Williams.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι στην προπώληση 18 ευρώ και στο ταμείο 20 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Brunο cafe, Δημητριάδος με Τοπάλη (από 7 π.μ. έως 10 μ.μ.), Tender Bar, Ογλ 35 (μετά τις 8 μ.μ.), Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β (ώρες καταστημάτων), Online, 24 ώρες: στο www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου