ΤΟΠΙΚΑ

Οργανωμένη απαγόρευση προπόνησης της Νίκης!

οργανωμένη-απαγόρευση-προπόνησης-τη-851206

Στα άκρα φτάνει η κόντρα των οργανωμένων με τη διοίκηση της Νίκης. Χθες μερίδα φιλάθλων βρέθηκε στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς και δεν επέτρεψε στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές να κάνουν την προγραμματισμένη τελευταία προπόνηση πριν τον σημερινό αγώνα με την Ενωση Θράκης. Οι οργανωμένοι ζητούν από την διοίκηση της ΠΑΕ να παραδώσει τις μετοχές και να αφήσει την ομάδα, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει στη Δ’ Εθνική…
Η ομάδα της Νίκης περνά μια από τις χειρότερες περιόδους στη σύγχρονη ιστορία της και κανείς δεν ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτός ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ της διοίκησης και των οπαδών. Χθες στο Παντελής Μαγουλάς βρέθηκαν περίπου 15 άτομα και απαγόρευσαν στους ποδοσφαιριστές να προπονηθούν!
Μέσα σε όλα αυτά η Νίκη θα παραταχθεί στον σημερινό αγώνα με την Ενωση Θράκης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που θα ξεκινήσει στις 15.30 στο Πανθεσσαλικό, με στόχο τους τρεις βαθμούς. Το αγωνιστικό βέβαια περνάει σε δεύτερη μοίρα και ίσως μάλιστα μετά την χθεσινή «επίσκεψη» των οργανωμένων στο Παντελής Μαγουλάς να υπάρξουν και άλλες εξελίξεις…
Οσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Κουρμπανάς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντελμεκούρα και Κωστή. Οι υπόλοιποι παίκτες τίθενται κανονικά στην διάθεσή του και στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν οι Χατζηπαντελίδης, Λάππας και Χρέντσαρ. Μια πιθανή ενδεκάδα για τη Νίκη είναι με τον Ανδριόπουλο να υπερασπίζεται την εστία, τον Κουτσογιάννη δεξί μπακ, τον Χρέντσαρ στην αντίστοιχη θέση από τα αριστερά και τους Σάμπλιακ και Μπουτογιάννη στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ θέση διεκδικεί ο Ρετζέπ Χασάνογλου, ενώ σίγουρος είναι ο Ανδρέας Κουτελιέρης. Ο Χατζηπαντελίδης θα βρίσκεται σε δημιουργικό ρόλο πίσω από την κορυφή της επίθεσης, όπου θα βρίσκεται ο Λάππας, ενώ Βούλγαρης και Μητράκας θα αγωνιστούν στις δύο πλευρές.
Τον σημερινό αγώνα στο Πανθεσσαλικό στάδιο μεταξύ της Νίκης και της Ενωσης Θράκης για την 20η αγωνιστική του Βορείου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα διευθύνει ο Γ. Λιαχούδης από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, με βοηθούς του τους Κ. Μερκενίδη και Γ. Καπουτζή από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Μ. Θωματίκος, επίσης από τον σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Ωρα: 15.30
Διαιτητής: Γ. Λιαχούδης (Θεσσαλονίκης)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ
29. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ 31. ΚΟΣΟΓΛΟΥ
4. ΜΠΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 4. ΣΟΥΡΓΙΑΣ
3. ΣΑΜΠΛΙΑΚ 5. ΠΑΤΙΔΗΣ
6. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 7. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
33. ΧΡΕΝΤΣΑΡ 13. ΒΙΤΖΕΚΑΣ
19. ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ 30. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
17. ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ 55. ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ
2. ΜΗΤΡΑΚΑΣ 26. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
8.ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ77. ΓΚΑΡΚΟΦ
7. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 10. ΔΙΑΜΑΝΙΔΗΣ
14. ΛΑΠΠΑΣ 88. ΝΤΟΜΠΡΙΚΟΦ
Προπονητές:
Ν. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ Σ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου