ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμοι για το τζάμπολ Νίκη και Ιωνας

ετοιμοι-για-το-τζάμπολ-νίκη-και-ιωνας-851206

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ έχουν μπει Νίκη και Ιωνας. Την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα που θα βρει τους κυανόλευκους να κάνουν τζάμπολ από τη Ν. Ιωνία με τον Ηφαιστο και τους νεοφώτιστους να δοκιμάζονται στην Κατερίνη κόντρα στον Αρχέλαο.

Εν αναμονή Κατσαφούρη – Σοφαδίτη
Δύο είναι τα προβλήματα που πονοκεφαλιάζουν τον Γιώργο Κοσμάτο ενόψει της αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής με το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Ο Σπύρος Κατσαφούρης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και ο Βασίλης Σοφαδίτης που απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Βολιώτης φόργουορντ θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αύριο και από την κατάστασή του θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι, με τους ανθρώπους της Νίκης να εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα καταφέρει να δώσει το παρών. Οσον αφορά στον Βασίλη Σοφαδίτη, βρίσκεται εκτός Μαγνησίας και δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα μπορέσει να έρθει στον Βόλο και να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.
Από κει και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρών και τον Γιώργο Κοσμάτο να επιζητά μόνο νίκη στο ματς της Κυριακής. «Είναι το πρώτο ματς έδρας και θεωρώ πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε. Γενικότερα στην έδρα μας πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια», δηλώνει ο Βολιώτης τεχνικός.

Μόνος απών ο Αναγνωστόπουλος
Ενα καλό μάθημα ενόψει της πρεμιέρας και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων χαρακτήρισε την ήττα της ομάδας του στο φιλικό παιχνίδι με τον Φοίνικα ο Αντώνης Μυριντζής. Ο έμπειρος προπονητής δεν σταματά να ζητά από τους παίκτες του «προσαρμογή στις συνθήκες της νέας κατηγορίας» και πιστεύει ότι εκεί κρύβεται το μυστικό για μια αξιοπρεπή παρουσία. Ο Ιωνας δοκιμάζεται την Κυριακή απέναντι στο φαβορί του ομίλου, Αρχέλαο Κατερίνης και το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το θετικό για το τεχνικό τιμ είναι ότι εκτός του στρατευμένου Αναγνωστόπουλου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών και τραυματισμών.
Ο Αντώνης Μυριντζής γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης ωστόσο θεωρεί ότι με μια καλή εμφάνιση από τους παίκτες του όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά: «Ο Αρχέλαος Κατερίνης είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Αποτελεί φαβορί στον όμιλό μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για εμάς. Αν παίξουμε καλά πιστεύω οτι έχουμε τύχη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου