ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλίες Θ. Νάκου σε Μ. Περιβολάκι και Χλόη

ομιλίες-θ-νάκου-σε-μ-περιβολάκι-και-χλ-851206

Από το Μικρό Περιβολάκι και τη Χλόη του Δήμου Φερών, όπου έτυχε θερμής υποδοχής, ξεκίνησε χθες τις προεκλογικές του ομιλίες ο κ. Θανάσης Νάκος. Ο Υφυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία μια νέα νίκη και μια νέα διακυβέρνηση.
Το μήνυμα που διέτρεξε τις ομιλίες του Υφυπουργού είναι: «Η Ελλάδα είναι παντού, τα έργα είναι για όλους μας». Αυτό άλλωστε είναι και το σύνθημα του αναπτυξιακού προγράμματος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΘΗΣΕΑΣ, το οποίο ο ίδιος σχεδίασε και υλοποιεί από τη θεσμική θέση του Υφυπουργού Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης .
Απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με έχετε τιμήσει με την ψήφο σας περισσότερο, ίσως, από τον καθένα στη Μαγνησία, δίνοντας μου την πρώτη θέση με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας 14 ολόκληρα χρόνια.
Ο αγώνας ήταν διαρκής για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, μέσα από τη νέα κοινή αγροτική πολιτική και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την στήριξη των ελληνικών προϊόντων και για την υλοποίηση έργων υποδομής που τόσο είχε ανάγκη ο τόπος. Και τα έργα υποδομής ήρθαν, δεν έμειναν σε επίπεδο δεσμεύσεων.
350 έργα σε όλους ανεξαιρέτως τους Δήμους και τις Κοινότητες του Νομού, συνολικού προϋπολογισμού 70 εκ. ευρώ έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» και θα υλοποιηθούν την περίοδο 2005-2009, αλλάζοντας την εικόνα της Μαγνησίας.
Κλείνοντας την ομιλία του ο Υφυπουργός, τόνισε:
«Αυτή η αναπτυξιακή πορεία δεν πρέπει να σταματήσει. Έχουμε χρέος να μη σταματήσει».
Ο κ. Θανάσης Νάκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις γενναίες χρηματοδοτήσεις στο Δήμο Φερών για την επίλυση των προβλημάτων του, καθώς επίσης και στην άριστη συνεργασία που είχε με τη δημοτική αρχή την οποία και ευχαρίστησε.
Ειδικότερα αναφέρθηκε στην κατασκευή της περιφερειακής οδοποιίας του Δήμου προϋπολογισμού 225.000 ευρώ, στις πεζοδρομήσεις του Βελεστίνου και των δημοτικών διαμερισμάτων του προϋπολογισμού 160.000 ευρώ, στην προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου ύψους 1.900.000 ευρώ, καθώς επίσης και στη μελέτη του δικτύου ύδρευσης προϋπολογισμού 850.000 ευρώ.

Πρόγραμμα επισκέψεων
Σήμερα Παρασκευή, ο κ. Θανάσης Νάκος θα επισκεφθεί τις Αφέτες στις 6.30 μ.μ., το Νεοχώρι στις 7.30 μ.μ., τα Άνω Λεχώνια στις 8.30 μ.μ. και τα Κάτω Λεχώνια στις 9.30 μ.μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου