ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σύλλογος Φοροτεχνικών συγχαίρει μέλος του για τον διδακτορικό του τίτλο

ο-σύλλογος-φοροτεχνικών-συγχαίρει-μέ-790275

Ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας, με ανακοίνωσή του συγχαίρει δημόσια, το μέλος του Συλλόγου, Αθανάσιο Γ. Παυλόπουλο ο οποίος απέκτησε τον τίτλο του Διδάκτορα από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η τελετή ορκωμοσίας έγινε στις 19/7/2018 στο Βόλο, και η διδακτορική εργασία του κ. Παυλόπουλου με την οποία απέκτησε τον τίτλο του Διδάκτορα είχε αντικείμενο την «Ολοκληρωμένη αναφορά: μια εμπειρική μελέτη σχετικά με την εταιρική διακυβέρνηση, την ποιότητα των κερδών, τα κόστη αντιπροσώπευσης, τη χρηματοοικονομική επίδοση της εταιρείας, την οικονομική αξία των δημοσιευμένων χρηματοοικονομικών μεγεθών και τα μοντέλα αποτίμησης πολλαπλών βάσεων».

Από την πλευρά του, ο Σύλλογος αναδεικνύει αυτήν την επιτυχία βρισκόμενος πάντα στο πλευρό κάθε μέλους του που διακρίνεται στην εξέλιξη της επιστήμης που υπηρετούν.

Οπως ειδικότερα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, “Θεωρούμε πως κάθε τέτοια διάκριση ξεπερνά την επικύρωση της ατομικής εξέλιξης μέσα στο ακαδημαϊκό περιβάλλον, όντας μία επιπλέον συμβολή στο κύρος του συλλόγου μας γενικότερα, αφού αποτυπώνει την αναγνώριση της υψηλού επιπέδου επιστημονικής κατάρτισης των μελών του.

Ο Θανάσης Παυλόπουλος είναι ένας συνάδελφος με ήθος, δεοντολογία και βαθιά γνώση της οικονομικής επιστήμης. Έτσι του ευχόμαστε να πορεύεται, οι επιτυχίες του να λειτουργούν μόνο προωθητικά, να επικυρώνουν την πορεία του και να καλλιεργούν την ευγενή άμιλλα μεταξύ των μελών του συλλόγου. Ελπίζουμε ότι η αναγόρευση του συναδέλφου μας σε Διδάκτορα εκτός από σταθμό μιας συνεχούς διαδρομής επιτυχιών για τον ίδιο, θα αποτελέσει και πρόκληση για τα άξια μέλη του συλλόγου μας να τον μιμηθούν”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου