ΤΟΠΙΚΑ

Συνέλευση των μικροπωλητών λαϊκών αγορών

συνέλευση-των-μικροπωλητών-λαϊκών-αγ-127262

Γενική συνέλευση της Ενωσης Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών, ειδών ένδυσης, υπόδησης και οικιακής χρήσης Μαγνησίας «Γόρδιος δεσμός», πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του κτιρίου της ΟΕΒΕΜ (πρώην ταχυδρομείο) Παύλου Μελά 43-45, στον 1ο όροφο.

Στην πρόσκληση – κάλεσμα που απευθύνεται σε όλα τα μέλη, υπενθυμίζεται ότι λήγει η τριετής θητεία του ΔΣ της Ενωσης και σύμφωνα με το καταστατικό, πρέπει να γίνει η εκλογο-απολογιστική συνέλευση, στην οποία «συμμετέχουν οι ταμιακώς τακτοποιημένοι».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η οικονομική μας τακτοποίηση θα γίνει την ώρα της παρουσίας στην κορυφαία διαδικασία του συλλόγου μας» ενώ τονίζεται παράλληλα ότι «είναι απόλυτη ανάγκη όλοι οι κάτοχοι αδειών να προσέλθετε στη διαδικασία για το καλό της επαγγελματικής μας κοινωνίας και των οικογενειών που την απαρτίζουν».

Παράλληλα επισημαίνεται ότι «η παρουσία σας, ιδιαίτερα γι’ αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε, δεν είναι μόνο επιτακτική ανάγκη, αλλά και απαραίτητα χρήσιμη για να δώσουμε ενωμένοι και αποτελεσματικά τον αγώνα της επαγγελματικής μας, και όχι μόνο, επιβίωσης. Πρέπει άμεσα να εκλεγεί νέα διοίκηση, γιατί οι εξελίξεις δεν περιμένουν. Χρειάζονται διαχείριση αποτελεσματική για ν’ αποβούν ωφέλιμες για όλους μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου