ΤΟΠΙΚΑ

Ενωτικό κάλεσμα Γ. Σακκόπουλου εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών

ενωτικό-κάλεσμα-γ-σακκόπουλου-εν-όψει-234171

Eνωτικό κάλεσμα από τον Γραμματέα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Γιάννη Σακκόπουλου, εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στην Κεντροαριστερά.

Σε δήλωσή του ο κ. Σακκόπουλος αναφέρει: «Πάνω από 210.000 χιλιάδες πολίτες στην επικράτεια και 2.889 πολίτες στην Μαγνησία, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για μία νέα και χρήσιμη παράταξη που θα έχει καταλυτικό ρόλο στην ανατροπή των ιδεοληψιών και του συντηρητισμού που εμφορούνται ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια στην Φώφη Γεννηματά και στο Νίκο Ανδρουλάκη για την επιτυχία τους. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους οι οποίοι με το ήθος, την ποιότητα και τον αγώνα τους ανέδειξαν την εκλογή Επικεφαλής για τον ενιαίο φορέα, σε πολιτικό γεγονός.
Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Αλεβιζάτου για τον οργανωτικό σχεδιασμό αλλά, πάνω από όλα, σε όλες τις εθελόντριες και τους εθελοντές που πήραν πάνω τους την εκλογική διαδικασία.

Ο πρώτος γύρος των εκλογών στη Κεντροαριστερά έστειλε μήνυμα σε όλους και σε όλους τους τόνους ότι, ο χώρος είναι πολιτικά βιώσιμος, εκλογικά υπολογίσιμος και δεν μπορεί να τον οικειοποιηθεί κανείς. Γίνεται αντιληπτό ότι, το υπάρχον κομματικό μοντέλο, διανύει μεταβατική περίοδο και ο δικομματισμός δεν στηρίζεται σε σταθερό και διακριτό πολιτικό έδαφος, με αλλαγές που ήδη κάνουν την εμφάνισή τους στο εκλογικό σώμα και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν εξελίξεις.

Είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη για τη Χώρα, για μία νέα και δυνατή πολιτική δύναμη η οποία μόνο προοδευτική και μεταρρυθμιστική μπορεί να είναι. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους μαζί και θα είναι καλύτερη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου