ΤΟΠΙΚΑ

Με γιατρούς των Κέντρων Υγείας τα κενά των εφημεριών στο Νοσοκομείο

με-γιατρούς-των-κέντρων-υγείας-τα-κενά-253510

Με τη μετακίνηση 12 γιατρών από τα Κέντρα Υγείας θα καλυφθούν τα κενά των εφημεριών στο Νοσοκομείο Βόλου για τον μήνα Νοέμβριο. Το αίτημα υποβλήθηκε από τη Διοίκηση του Αχιλλοπούλειου και έγινε αποδεκτό από την 5η ΥΠΕ, η οποία έχει την αρμοδιότητα λειτουργίας των περιφερειακών Κέντρων Υγείας. Πρόκειται για μία διαδικασία που γίνεται κάθε μήνα ώστε να μπορούν να εκτελεστούν όλες οι εφημερίες του μήνα και να αντιμετωπιστούν οι δυσλειτουργίες που προκαλούν τα κενά λόγω έλλειψης γιατρών σε διάφορες κλινικές.

Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Νέστορας Αντωνίου, για τον μήνα Νοέμβριο μετακινούνται στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για τις εφημερίες: Μια γιατρός Επιμελήτρια Α’ Ακτινοδιαγνωστικής του Κ.Υ. Αλμυρού (2 ενεργείς και 4 μικτές), μια γιατρός Επιμελήτρια Β’ Ακτινοδιαγνωστικής του Κ.Υ. Βελεστίνου (για ένα πρωινό την εβδομάδα και 2 ενεργείς και 4 μικτές), μια γιατρός Διευθύντρια Γενικής Ιατρικής του Περιφερειακού Ιατρείου Αγ. Βλασίου του Κ.Υ. Αργαλαστής (6 ενεργείς), μια γιατρός Επιμελήτρια Β’ Γενικής Ιατρικής του Περιφερειακού Ιατρείου Ευξεινούπολης του Κ.Υ. Αλμυρού (5 ενεργείς), μια γιατρός Επιμελήτρια Β’ Γενικής Ιατρικής του Περιφερειακού Ιατρείου Πλατάνου του Κ.Υ. Αλμυρού (5 ενεργείς), ένας γιατρός Επιμελητής Α’ Γενικής Ιατρικής του Κ.Υ. Αλμυρού (6 ενεργείς), μία γιατρός Επιμελήτρια Α’ Γενικής Ιατρικής του Κ.Υ. Αργαλαστής (3 ενεργείς), ένας γιατρός Διευθυντής Παθολογίας του Κ.Υ. Σκιάθου (5 ενεργείς), μια γιατρός Διευθύντρια Ιατρικής Βιοπαθολογίας του Κ.Υ. Αργαλαστής (8 μεικτές και 12 ετοιμότητας), μια γιατρός Επιμελήτρια Β’ Ιατρικής Βιοπαθολογίας του Κ.Υ. Βόλου (6 ενεργείς), μια γιατρός Επιμελήτρια Β’ Ακτινοδιαγνωστικής του Κ.Υ. Βόλου (6 ενεργείς) και μια γιατρός ΙΥΥΥ του Π.Ι. Αγ. Λαυρεντίου του Κ.Υ. Αργαλαστής (7 ενεργείς).

Να σημειωθεί τέλος πως τα έξοδα των εφημεριών που θα προκύψουν, σύμφωνα με την απόφαση που έχει υπογραφεί, θα καλυφθούν από το Νοσοκομείο Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου