ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Εφιάλτης
Εφιαλτικό σενάριο χαρακτηρίζει στο σύνολο του ο αγγλικός Τύπος το ενδεχόμενο αγγλικού εμφυλίου στον τελικό του Champions League της Αθήνας. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης έχουν προκριθεί τρεις εκπρόσωποι της Premiership, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τσέλσι, πράγμα που σημαίνει πως στον τελικό της 23ης Μαΐου θα βρίσκεται τουλάχιστον μία ομάδα από το Νησί, ενώ οι πιθανότητες να βρίσκεται και δεύτερη είναι πολλές (αν προκριθεί η Μαν.Γιουνάιτεντ επί της Μίλαν). Η… παράδοση που έχουν οι Βρετανοί οπαδοί να υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και να προκαλούν αναταραχή εκτός συνόρων της χώρας τους είναι φυσικό να προβληματίζουν την UEFA.

Εξάλλου, η «Daily Mail» φιλοξενεί ένα μάλλον… ακραίο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο εξετάζεται το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός στο νέο «Γουέμπλεϊ» και η Αθήνα να αναλάβει να φιλοξενήσει έναν από τους τελικούς των επόμενων χρόνων.

Ταλέντα
Εκτός από τον Γιάννη Φλάμο στου Ρέντη θα βρεθούν επίσης από την Ακρόπολη οι 16χρονοι Διονύσης Αρβανίτης και Σπύρος Γκάγκας, που άφησαν καλές εντυπώσεις στον Βασίλη Καραπιάλη μετά την σύντομη παραμονή του στις εγκαταστάσεις του Σέσκλου. Οι τρεις πιτσιρικάδες θα βρεθούν στα ερυθρόλευκα εκκολαπτήρια για μια εβδομάδα, ώστε να συμμετέχουν στις προπονήσεις του συλλόγου.

Αρραβωνιάζεται
Τρέχει και δεν φτάνει η πρόεδρος του ΑΟΝΑΜ κ. Εφη Καρανικόλα. Στις 21 Απριλίου αρραβωνιάζεται και προσπαθεί να τα προλάβει όλα, μαζί με τις υποχρεώσεις της για τον Αθλητικό Οργανισμό. Οι θαυμαστές της μάλλον θα απογοητεύτηκαν…

Φλάμος τζούνιορ
Στα χνάρια του πατέρα του βρίσκεται ο νεαρός Φλάμος της Ακρόπολης. Ήδη ο μικρός “Γιάννης” έχει συμμετάσχει σε 23 παιχνίδια με την ομάδα του Σέσκλου φέτος, αν και βρίσκεται στην ηλικία των 16 ετών. Την ερχόμενη εβδομάδα θα κατηφορίσει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ώστε να δοκιμαστεί από τον Βασίλη Καραπιάλη και την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιά.

Μαϊάμι Χιτ VS Χιούστον Ρόκετς…
Μπορεί οι πρωταθλητές Μαϊάμι Χιτ να μην θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο στο ΝΒΑ και να μάχονται για την είσοδό τους στα πλέι οφ, ωστόσο οι μαζορέτες τους, συνεχίζουν με… φόρα από την περσινή χρονιά, έχουν φέτος όμως έναν μεγάλο αντίπαλο, τις χορεύτριες των Χιούστον Ρόκετς.

Οι Αμερικάνοι, μέσω του NBA.com διοργανώνουν ένα μίνι πρωτάθλημα με τη συμμετοχή των τσίρλίντερς όλων των ομάδων, το οποίο βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή του. Οι πρωταθλήτριες του Μαιάμι Χιτ αναμετρώνται με τη χορευτική ομάδα του Χιούστον, σε ψηφοφορία που γίνεται μέσω του επίσημου σάιτ του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, σε μια εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση καθώς το… ταλέντο των κοριτσιών σίγουρα θα φέρει σε δίλημμα όσους επιχειρήσουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου