ΤΟΠΙΚΑ

Στην αγκαλιά της οικογένειάς του ο μικρός μπόμπιρας που περιπλανιόταν μόνος του

στην-αγκαλιά-της-οικογένειάς-του-ο-μικ-505736

Τέλος καλό όλα καλά για το 2,5 χρονών αγοράκι που προχθές το βράδυ βρέθηκε από άνδρες της Αστυνομίας να περιπλανιέται στο κέντρο του Βόλου μόνο του, χωρίς καμία συνοδεία. Το μικρό αγοράκι, από αργά το βράδυ της Τετάρτης βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά της οικογένειάς του και έτσι έληξε ο «κόκκινος συναγερμός» που σήμανε, όταν οι αστυνομικοί που το εντόπισαν να περπατάει μόνο του στο κέντρο της πόλης, μετά από συνεννόηση με τους ανωτέρους του, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου η κοινωνική υπηρεσία -μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση- ανέλαβε τη φιλοξενία του στην Παιδιατρική Κλινική.

Δεν χρειάστηκε όμως να παραμείνει εκεί παραπάνω από δύο ώρες, καθώς λίγο μετά τις 11 το βράδυ, εμφανίστηκε στο Νοσοκομείο η μητέρα του η οποία και πήρε το παιδί της και επέστρεψε στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του μικρού παιδιού είναι σκληρά εργαζόμενη. Τις ώρες που λείπει από το σπίτι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της αναλαμβάνουν καθημερινά τη φροντίδα και την επιμέλεια του 2,5 χρόνων μπόμπιρα. Έτσι έγινε και προχθές, με τη μόνη διαφορά ότι ο μικρός κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής των δύο μεγαλύτερων αδερφών του και βγήκε από το σπίτι. Απομακρύνθηκε όμως με αποτέλεσμα να χαθεί και να μη μπορεί να επιστρέψει.

Χθες ο διοικητής του νοσοκομείου, Μάνθος Δραμητινός, αναφερόμενος στο θέμα, υπογράμμισε ότι η κοινωνική υπηρεσία του ιδρύματος, σε συνεργασία με όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Παιδιατρικής Κλινικής, ενεργοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή προκειμένου να φιλοξενηθεί το μικρό παιδί, και στάθηκε ιδιαίτερα στην ευαισθησία που υπάρχει πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις προκειμένου να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου