ΤΟΠΙΚΑ

Οι συνταξιούχοι έμποροι τίμησαν ιστορική επιχείρηση του Βόλου

οι-συνταξιούχοι-έμποροι-τίμησαν-ιστο-518740

Την αδιάλειπτη εμπορική παρουσία της οικογένειας Παπαδαβίδ επί ογδόντα και πλέον χρόνια στην αγορά του Βόλου, υπογραμμίζει η ταμπέλα που τοποθετήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπόρων σε περίοπτη θέση, κοντά στην ιστορική επιχείρηση που βρίσκεται στο στενό της Χατζηαργύρη.

«Η ονοματοδοσία κάθε οδού είναι αρμοδιότητα του Δήμου Βόλου. Η δική μας πρωτοβουλία μεταφράζεται ως απόδοση τιμής στους ιδρυτές και τους συνεχιστές της συγκεκριμένης επιχείρησης, που είναι ταυτισμένη με το συγκεκριμένο στενό» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Κοντονίνας, με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής, που φέρει το όνομα του Νίκου Παπαδαβίδ, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το πρωί σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, παρουσία του Νίκου Παπαδαβίδ, γιού του Ευθύμιου Παπαδαβίδ, συνεχιστή της οικογενειακής παράδοσης, μελών του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπόρων και επαγγελματιών της περιοχής.

Το κατάστημα ειδών κιγκαλερίας, που παραμένει στο ίδιο σημείο από της ιδρύσεώς της μέχρι σήμερα, δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Ευθύμιο και Χρήστο Παπαδαβίδ πριν από 80 χρόνια και διατηρεί την εμπορική του δραστηριότητα, σε πείσμα των δύσκολων καιρών.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα ευχάριστο διάλειμμα στην γενικότερη δραστηριότητα του συλλόγου, που έχει στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των μελών και την προώθηση σημαντικών αιτημάτων σε επίπεδο συντάξεων, διαβίωσης και ασφάλισης.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου