ΤΟΠΙΚΑ

Η έλευση Π. Καϊμακάμη έφερε αισιοδοξία… καλό κλίμα… αλλά και λύσεις

η-έλευση-π-καϊμακάμη-έφερε-αισιοδοξία-851206

Μετά την καταβολή των χρημάτων σε Βούζελα , Αφόνσο και Ρίκα που άφησαν πρόωρα την Νέα Ιωνία για τις γιορτές, καλό Πάσχα θα κάνει και το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα, μιας και χθες υπήρξαν πληρωμές με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κο Πέτρο Καιμακάμη να αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση της καταβολής των χρημάτων στους κυανόλευκους παίκτες. Τα χρήματα αφορούν στα
ενοίκια και τις δόσεις Απριλίου, ενώ σήμερα θα υπάρξει και συνέχεια στο καλό κλίμα, αφού εκτός των άλλων στις 10 π.μ. έχει κανονιστεί εκδήλωση που θα παραβρεθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και άτομα της ΠΑΕ προκειμένου να τους μοιραστούν και δώρα . Οι οργανωμένοι οπαδοί από την άλλη έχουν καταβάλει 6.000 ευρώ στην διοίκηση, τα οποία αφορούν αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη χρονιά , αλλά επί της ουσίας θα δοθούν στους παίκτες προκειμένου να ομαλοποιηθεί το προ ημερών άσχημο κλίμα εν όψει και του κρίσιμου αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ασφαιρη έμεινε η Νίκη
Τέλος έλαβε η σειρά των φιλικών παιχνιδιών για τους παίκτες του Σταύρου Διαμαντόπουλου που χθες υποδέχθηκαν τον Εθνικό Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό για να δώσουν το τρίτο φιλικό παιχνίδι μέσα στον Απρίλιο. Οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν με το φιλικό να επισκιάζεται από τον τραυματισμό του Μουρατίδη στην πτέρνα για τους γηπεδούχους και του Γιαννακόπουλου για τους
ερυθρόλευκους που έσπασε ένα πλευρό. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στον Εθνικό Ολυμπιακό με τον Μπιτέλη να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει άουτ στο 25. Στο 41 μετά από σέντρα του Γκάγκα, ο Μπαλάφας πήρε την κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ολυμπιακού. Στο 57 ο Μιχάλης Μπόλος που αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Ζαφείρης απέκρουσε δύσκολα. Στο επόμενο λεπτό, επίσης έξω από την περιοχή, ο Κουτσογιάννης έπιασε σουτ που φλέρταρε με το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59 ο Ρουμελιώτης έπιασε κεφαλιά που πέρασε άουτ σε εκτέλεση φάουλ του Χώνου. Στο 73, ο Χώνος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπαλάφας αυτή τη φορά με το κεφάλι έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80 ο Χώνος είχε ψηλοκρεμαστό σουτ μόλις άουτ την στιγμή που θα μπορούσε να τελειώσει με ένα πλασέ την φάση, ενώ στο 81 ο Ζαφείρης απέκρουσε αρχικά δυνατό σουτ του Γκάγκα, αλλά το σουτ του Χώνου στην επαναφορά βρήκε στα σώματα. Τέλος, στο 83 Χώνος και Μπαλάφας έκαναν κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, με τον τελευταίο να παίρνει λίγα μέτρα φόρα και να σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Γ.Δαλούκας με βοηθούς τους Κουζάκη και Χουλιάρα, ενώ την παρακολούθησε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κος Πέτρος Καιμακάμης.
ΝΊΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Κουτσογιάννης, Μπόλος (63 Παυλίδης), Μπαλάφας, Ρουμελιώτης, Σίμιτς (71 Ζορμπάς), Χώνος, Γκάγκας, Άρτσε, Τζουλιάνο, Μουρατίδης (25 λ.τ. Πιττάκας-74 Ζέζελι).
ΕΘΝ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζαφείρης, Σαχπατσίδης (46 Γιαννακόπουλος-65 λ.τ. Λιάρος), Ε. Κωστής (59 Γ. Γεωργαντζιάς), Γκάγκας (60 Μουρκάκης), Κ. Γεωργαντζιάς, Κακαζούκης (68 Π. Κωστής), Μπιτέλης (46 Τσατσαλίδης), Τσουρέλης, Κάιας (46 Δενελάβας), Τζέκος (46 Ξηροφώτος), Κωστόπουλος (60 Κουβελάς).

Ανακοινώσεις συνδέσμων
Από τον Σ. Φ. Blue Angels λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
Την δεύτερη μέρα του Πάσχα, 9 Απριλίου, ο Σ. Φ. Blue Angels σας καλεί στα γραφεία του, όπου θα πραγματοποιηθεί πασχαλινή εκδήλωση-γιορτή με ψήσιμο του οβελία. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά και να συζητήσουμε για την ομάδα μας. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και γενική συνέλευση μελών με πολλά και σοβαρά θέματα προς συζήτηση για το σύνδεσμο και την ομάδα.

Από το Blue Club “Π. Ντοκούζης” λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
Το Blue Club “Π. Ντοκούζης” εύχεται σε όλα τα μέλη του, σε όλους τους Νικιώτες, τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο Καλή Ανάσταση. Μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα δίνουμε όλοι ραντεβού την Κυριακή του Θωμά στο Πανθεσσαλικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου