ΤΟΠΙΚΑ

Αρνητικό ρεκόρ συμμετοχής στις εκλογές του συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης

αρνητικό-ρεκόρ-συμμετοχής-στις-εκλογ-563187

Αρνητικό ρεκόρ συμμετοχής στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ, Αναψυκτηρίων και Εστίασης Μαγνησίας. Ούτε το 10% των μελών του συλλόγου δεν προσήλθε για να ψηφίσει.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, μόλις 26 μέλη του συλλόγου, προσήλθαν χθες το πρωί στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ για να ψηφίσουν για τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος και πλειοψηφών μετά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία, Γιάννης Γρηγορίου, απέδωσε τη μικρή συμμετοχή στα οξυμένα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες.

Ωστόσο, οι εκλογές προκηρύχθηκαν και έγιναν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η προκήρυξη των εκλογών -και μάλιστα ένα μήνα νωρίτερα από τη λήξη της θητείας του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου- έγινε μόλις την περασμένη Δευτέρα και χθες στήθηκαν οι κάλπες.

Μάλιστα, μέλη του συλλόγου επιδόθηκαν χθες σε τηλεφωνικό «μαραθώνιο» για να ειδοποιήσουν και τηλεφωνικώς καταστηματάρχες να έρθουν να ψηφίσουν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κάλπης, πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Γιάννης Γρηγορίου με 25 ψηφοδέλτια. Ακολουθούν οι Νικ. Μπούρας με 9, Θεοδ. Προσήλιας με 9, Φωτεινή Κασίδη με 7 και Γρηγόρης Γρηγορίου με 4 ψήφους. Αναπληρωματικοί αναδείχθηκαν οι Κων. Μπούρχας και Παρασκευή Εμμανουήλ.

«Το σημαντικό είναι ότι επιτεύχθηκε ανανέωση σε σημαντικό ποσοστό στο διοικητικό συμβούλιο του κλάδου», δήλωσε χθες ο κ. Γρηγορίου.

Η συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου σε Σώμα αναμένεται να γίνει σήμερα.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου