ΤΟΠΙΚΑ

Παραδόθηκε με σαμαράκια ο περιφερειακός

παραδόθηκε-με-σαμαράκια-ο-περιφερεια-228531

Αυτοψία και μηνυτήρια αναφορά Αχ. Μπέου κατά του εργολάβου

Δρόμο με σαμαράκια στα… πρότυπα του οδικού τμήματος Βόλου – Βελεστίνου, παρέδωσε χθες ο εργολάβος που έχει αναλάβει την εργολαβία σκούπα στον Περιφερειακό. Μήνυση κατά του εργολάβου στην Αστυνομία και αναφορές στο Υπουργείο και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, κατέθεσε για το έργο ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Καταγγελίες κατοίκων προκάλεσαν αυτοψία του Δημάρχου Βόλου, του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών, Θαν. Σταυρίδη και στελεχών της δημοτικής αρχής σήμερα το μεσημέρι, στον Περιφερειακό, στο τμήμα που παραδόθηκε σε κυκλοφορία από τον κόμβο της Αγίας Βαρβάρας μέχρι τον Κόμβο Φυτόκου.

Οι καταγγελίες επιβεβαιώθηκαν. Ο δρόμος είναι γεμάτος σαμαράκια με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος για τους διερχόμενους από το σημείο οδηγούς.

«Δεν μπορώ να επιτρέψω να κατασπαταλώνται χρήματα των πολιτών με τέτοια έργα έστω κι αν είναι ευθύνη άλλων», δήλωσε χαρακτηριστικά, δεδομένου ότι την εργολαβία εποπτεύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Οι εποχές της πολιτικής απάτης στην πόλη μας πέρασαν. Δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί το έγκλημα του δρόμου προς Βελεστίνο, όταν μάλιστα πλέον το κάθε ευρώ είναι κυριολεκτικά από το αίμα του Έλληνα πολίτη. Θα επιβάλλουμε τα έργα να γίνονται όπως προβλέπουν οι προδιαγραφές και η Νομοθεσία και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να κερδοσκοπεί σε βάρος της πόλης και των συμπολιτών μας», πρόσθεσε ο κ. Μπέος.

Αμέσως μετά, κατευθύνθηκε προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όπου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του εργολάβου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου