ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό με μηνύματα

φιλικό-με-μηνύματα-423559

Ενα φιλικό ματς με αρκετά μηνύματα από τους παίκτες και τον κόσμο δίνει σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την Κέρκυρα. Είναι η ευκαιρία ο κόσμος να δώσει το παρών να δει την ομάδα και να φωνάξει πως είναι ομάδα Σούπερ Λίγκα…

Οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν από προχθές με ανακοίνωσή τους αλλά και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την αγανάκτησή τους για τα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ έστειλαν το δικό τους μήνυμα όταν σε ερώτηση αν έχουν επαφές με άλλες ομάδες έδωσαν τη σαφή απάντηση πως το “ότι είμαστε όλοι εδώ είναι μήνυμα”!

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου σε ένα φιλικό με την Κέρκυρα, όπου και ο κόσμος με την παρουσία του θα στείλει μήνυμα σε όσους ορθώνουν εμπόδια στη βολιώτικη ομάδα

Ο προπονητής Χάβι Γκράθια δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τους διεθνείς Ζαραδούκα, Μητρόπουλο και Σκέμπρι.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί σήμερα στις 19.30΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, υποστηρίζοντας την ομάδα της πόλης μας στο φιλικό αγώνα που δίνει απέναντι στην ομάδα της ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Η άγνωστη για τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ χρήση μέσων βίας και η πάντοτε μέσα στο νόμιμα πλαίσια δυναμική παρουσία σας θα αποτελέσει μία ακόμη ηχηρή, ενωτική και συνάμα αποστομωτική απάντηση σε όλους εκείνους που απεργάζονται, με μεθοδευμένες διαδικασίες, τον εξοβελισμό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ από την Σούπερ Λίγκα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να δικαιωθεί, αλλά και μια τονωτική ένεση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έχουν περιέλθει σε απόγνωση και ανασφάλεια.

Η ομάδα της Κέρκυρας ήρθε στο Βόλο με 20μελή αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι Χάμπερ, Παρασκευαΐδης, Φλαβίνιο και Βενέτης που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αναστασόπουλο, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μπουκουβάλα, Κοντοδήμο, Σακελλαρίου, Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Ζιάμπαρη, Λαμπρόπουλο, Χαμπλ, Όσμαν, Λόβιν, Γραμμόζη, Γιάντση, Μετίν, Μπάρκογλου, Αγρίτη, Ιωάννου και Μαζνόφ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου