ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επόμενη κίνηση για δικαίωση

η-επόμενη-κίνηση-για-δικαίωση-423779

Την έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα ζητεί εκ νέου η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την κατάθεση νέου φακέλου. Με την επόμενη κίνηση για τη δικαίωσή του ο Ολυμπιακός τονίζει ότι στο νέο φάκελο είναι ξεκάθαρο πως στη διοίκηση δεν υπάρχουν παρένθετα πρόσωπα αφού, όπως αναφέρει: «ορισθέντα από το Πρωτοδικείο Βόλου μέλη της προσωρινής Διοίκησης -εξέχουσες προσωπικότητες της κοινωνίας του Βόλου- είναι αδιανόητο να θεωρηθούν φερέφωνα αλλοτρίων βουλήσεων».

Η ανακοίνωση: «Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενεργώντας καλόπιστα και σεβόμενη την αδιαμφισβήτητη επιθυμία των Ελλήνων φιλάθλων για την ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της Super League, κατέθεσε σήμερα εκ νέου πλήρη φάκελο «συμμορφούμενη» -ως μη όφειλε- στις «υποδείξεις» της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Τα κατά την άποψη της ΕΕΑ «παρένθετα πρόσωπα» του ιδιοκτησιακού καθεστώτος εξέλιπον ή αδρανοποιήθηκαν, πολλώ δε μάλλον τα ορισθέντα από το Πρωτοδικείο Βόλου μέλη της προσωρινής Διοίκησης -εξέχουσες προσωπικότητες της κοινωνίας του Βόλου- είναι αδιανόητο να θεωρηθούν φερέφωνα αλλοτρίων βουλήσεων.

Καθίσταται πλέον βέβαιο ότι η ΕΕΑ σεβόμενη τις αρχές της χρηστής διοίκησης και κατ’ ορθή αντικειμενική κρίση θα εκδώσει ΑΜΕΣΑ, το ούτως ή άλλως κατά την αθλητική νομοθεσία μη απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής, ούτως ώστε, αφ’ ενός μεν το πρωτάθλημα να διεξαχθεί ολοκληρωμένα και αζήμια για τις ομάδες και τη NOVA, όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη, αφ’ ετέρου δε να αποφευχθούν άσκοποι και χρονοβόροι δικαστικοί αγώνες, τους οποίους η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν επιθυμεί, χωρίς όμως να τους φοβάται, όπως πρόσφατα απεδείχθη, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι δικαστικές αίθουσες δεν αποτελούν τον κατάλληλο τόπο διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων».

Αυτό που θέλει πλέον ο Ολυμπιακός είναι η επανεξέταση του φακέλου από την ΕΕΑ η οριστική δικαίωση και η επανατοποθέτηση του στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ,

Ήδη ο Ολυμπιακός είναι πιο άνετος και νοιώθει ομάδα Σούπερ Λίγκα με τα ασφαλιστικά μέτρα του Διοικητικού Εφετείου…

Στο μεταξύ τις απόψεις της στο Διοικητικό Eφετείο Aθηνών κατέθεσε η Eπιτροπή Eπαγγελματικού Aθλητισμού. Oι απόψεις της κατατέθηκαν επί της προσωρινής διαταγής που πήραν οι Oλυμπιακός Bόλου και Kαβάλα από το Διοικητικό Eφετείο κατά της απόφασης της EEA, σύμφωνα με την οποία διαταγή δεν μπορούν να αντικατασταθούν στο πρωτάθλημα μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της αίτησης αναστολής τους, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετό καιρό … Eξ αυτού του λόγου, μάλιστα, η EEA ζήτησε από το Διοικητικό Eφετείο να εκδικαστεί όσο το δυνατόν νωρίτερα η αίτηση αναστολής των δύο.

Ακόμη ο Ολυμπιακός ποντάρει και στην πίεση από τη ΦΙΦΑ αλλά και στο ότι η αρμόδια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, πολύ πιο αρμόδια, έδωσε αδειοδότηση στον Ολυμπιακό και εγκρίθηκε κι από την ΟΥΕΦΑ και ο Βόλος έπαιξε στην Ευρώπη…

Ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Μποτσιβάλης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του συλλόγου, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «αλλάζουμε και πολιτική και τακτική. Δίνουμε χέρι φιλίας σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο του Βόλου, στους πάντες. Δεν έχουμε κακίες ούτε με επιτροπές, ούτε με τίποτα ανέφερε …

*Στο μεταξύ συνεχίζεται η έκκληση των φιλάθλων για δυο άλλους φιλάθλους που έχουν ανάγκη. Για τον φίλαθλο που έχει προσωρινά αποφυλακισθεί με εγγύηση που πρέπει να καταβάλει έχει ανοιχθεί λογαριασμός την Εθνική Τράπεζα 397/684934-29. Για τον νεαρό που τραυματίστηκε στο μάτι από πέτρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και απαιτείται εγχείρηση έχει ανοιχθεί επίσης λογαριασμός την Εθνική Τράπεζα 810/602564/19, ενώ χρήματα συγκεντρώνονται και στα γραφεία του SPOR FM.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου