ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέοι μπελάδες για Νίκη

νέοι-μπελάδες-για-νίκη-430958

Τη στιγμή που το μέλλον της Νίκης Βόλου βρίσκεται στον αέρα με τις εξελίξεις στα διοικητικά να μην φαίνονται στο σκοτεινό τούνελ, ήρθαν χθες υψηλά χρηματικά πρόστιμα 22 χιλιάδων ευρώ να προσθέσουν ακόμη ένα λιθαράκι στα φετινά προβλήματα των κυανόλευκων.

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου η χρονιά δεν έκλεισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο μιας και ποτέ δεν διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική λόγω οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές της κόντρα στους Πόντιους Κατερίνης. Οι κυανόλευκοι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από τον Βόλο δίχως να έχουν λάβει χρήματα για τέσσερις μήνες και στο μυαλό των περισσότερων βρίσκεται η προσφυγή εάν δεν βρεθεί σύντομα κάποια λύση που θα αφορά στην εξόφληση.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν χθες να ανακοινωθούν οι χρηματικές ποινές στην κυανόλευκη ΠΑΕ μετά από αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα η κυανόλευκη ομάδα τιμωρείται με καταβολή 22 χιλιάδων ευρώ για τη συμπεριφορά του Στράτου Γιδόπουλου αλλά και ρίψεις αντικειμένων, όπως επίσης ρίψεις κροτίδων και άναμμα πυρσών, όπως αναφέρουν οι χθεσινές ανακοινώσεις.

Εκτός όμως από το πρόστιμο των 22 χιλιάδων ευρώ υπάρχει και χρηματική ποινή και στον Στράτο Γιδόπουλο η οποία και αγγίζει τις 10χιλιάδες ευρώ, ενώ παράλληλα του απαγορεύεται και η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις μήνες. Υπενθυμίζεται πως προχθές ενεργοποιήθηκε ακόμη ένα αίτημα αφαίρεσης βαθμών αυτή τη φορά για το νέο πρωτάθλημα και αφορά στις οφειλές στον προπονητή Σούλη Κατσικαδάμο ύψους 6.100 ευρώ συν 600 για τα δικαστικά έξοδα. Παράλληλα σε ισχύ βρίσκεται η αφαίρεση βαθμών και για την περίπτωση του Βαγγέλη Κωστή βάσει της οποίας η Νίκη δεν έπαιξε την τελευταία αγωνιστική, ενώ της αφαιρέθηκαν και τέσσερις βαθμοί. Αν όλα τα παραπάνω δεν εξοφληθούν, τότε τα χρέη θα κυνηγούν την ομάδα και τη νέα σεζόν στην οποία θα υπάρχει εκ νέου πρόβλημα αφαίρεσης βαθμών.

Οι αποφάσεις

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: «Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για τη συμπεριφορά του Ε. ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ (εκπρόσωπος). Επέβαλε στον Ε. ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές α. των πέντε χιλιάδων(5.000)ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο(2) μήνες. Απήλλαξε τους Α. ΠΕΡΤΣΑ & Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις(αγώνας της 27-2-2011 με ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ). Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τις πειθαρχικές ποινές α)του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000) ευρώ για ρίψεις αντικειμένων και β) του χρηματικού προστίμου δύο χιλιάδων (2.000)ευρώ για άναμμα πυρσών. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500)ευρώ και λόγω υποτροπής πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ(αγώνας της 30-3-2011 με ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ). Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τις πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για ρίψη κροτίδας, β) του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000)ευρώ για ρίψη αντικειμένων, γ) του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000)ευρώ για άναμμα πυρσού δ) του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για τη συμπεριφορά του Ε. ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ (εκπρόσωπος). Επέβαλε στον Ε. ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές α. των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο(2) μήνες(αγώνας της 6-4-2011 με ΤΑΠ ΦΩΚΙΚΟΣ). Απέρριψε, την ανακοπή ερημοδικίας της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κατά των υπ’ αριθμ. αποφ. 65, 66 και 67 ως ουσία αβάσιμη».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου