ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέος για κασέτες

μπέος-για-κασέτες-429052

Στην εκπομπή του Blue Sky «Δίκη» μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση το όνομα Βαγγέλης που ακούγεται στις κασέτες δεν απευθύνεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Παράλληλα μίλησε και για τον Αλέξη Κούγια, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι Εργοτέλης – Ηρακλής. Αναλυτικά τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου στη «Δίκη»:

Για τον Αλέξη Κούγια: «Ο κύριος Κούγιας είναι αρμόδιος που θα υποδείξει στον εισαγγελέα ποιον θα καλέσει για μάρτυρα; Τώρα που θα κληθεί για κατηγορούμενος να δούμε τι θα γίνει. Ας αφήσει τις υποδείξεις. Όταν θα γίνει εισαγγελέας ας καλέσει όποιον θέλει. Οι εισαγγελείς δεν κρίνουν από τον πόθο τον δικό σας ή του Κούγια για τον ποιον θα καλέσουν».

Για τον περίφημο Βαγγέλη που ακούγεται στις «κασέτες»: «Από πού προκύπτει από το όνομα Βαγγέλης ότι μιλάω με τον κύριο Μαρινάκη; Τι είναι ο κύριος Κούγιας; Ο κόσμος ακούει συνέχεια τα ίδια πράγματα από εσάς. Χωρίς στοιχεία λέτε αερολογίες. Φέρτε το γνήσιο προϊόν, για να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Φέρτε τις γνήσιες τις κασέτες και ελάτε να τις ακούσουμε. Είναι προϊόν υποκλοπής, έχει γίνει συρραφή, είναι μονταρισμένες και είναι απάτη. Ο Βαγγέλης είπαμε, είναι ο Βαγγέλης Περπινιάδης».

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος απευθύνθηκε στον υφυπουργό Χρήστο Αηδόνη που ήταν προσκεκλημένος: «Ασχοληθείτε με τα προβλήματα του τόπου, δώστε λύσεις και αφήστε το ποδόσφαιρο και τα στημένα παιχνίδια, χωρίς να έχετε αποδείξεις. Εσείς φοβάστε να κυκλοφορήσετε στο δρόμο».

Για το παιχνίδι Εργοτέλη – Ηρακλή: «Χθες που ήταν φραγμένος ο αγώνας και το έκλεισαν όλες οι εταιρίες, τώρα που κέρδισαν όλα τα λεφτά, δεν ήταν στημένο; Δεν χτύπησε alarm στην ΟΥΕΦΑ. Τι έγινε, ήταν ψεύτικο; Δεν θα κάνω ούτε τον δικαστή, ούτε τον εισαγγελέα».

Παρέμβαση Δουκάκου κατά Βοργιά

Ο Βαγγέλης Δουκάκος έκανε παρέμβαση στην εκπομπή λόγω της ατάκας του Σωτήρη Βοργιά που είπε ότι ο Βαγγέλης των κασετών «μπορεί να είναι ο φίλος μου ο Βαγγέλης Δουκάκος». Ο Βοργιάς μετά την παρέμβαση ζήτησε συγνώμη, μετά και από παραίνεση του Κυριάκου Θωμαΐδη. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Δουκάκος: «Ποιος είσαι εσύ κύριε; Τολμάς να υψώσεις ανάστημα; Γιατί είπες το όνομα μου; Ούτε για αστείο. Ήσουν στο βούλευμα για την παράγκα του Θωμά. Σου έχει κάνει αγωγές ο Πιλάβιος και κρύβεσαι. Στο τέλος θα σου κάνουν όλοι αγωγές. Θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου