ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένοντας την «πρώτη» και τα καλύτερα…

περιμένοντας-την-πρώτη-και-τα-καλύτ-788024

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αύριο είναι πρώτη ανοικτή για τον κόσμο προπόνησης της Νίκης, την Κυριακή το πρώτο φιλικό, ενώ η ομάδα ήδη ανεβάζει ρυθμούς προετοιμασίας και περιμένει τα καλύτερα… Μετά την πρώτη συνάντηση γνωριμίας την Κυριακή το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό ακολούθησε προπόνηση μετά το τέλος της οποίας ο πρόεδρος της Δ.Ε Νίκος Ιμεράι συναντήθηκε και καλωσόρισε όλα τα μέλη της ομάδας, ενώ την Δευτέρα πέρασαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εργομετρικά και την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις.

Στη Νίκη το φετινό πλάνο είναι ότι η ομάδα «χτίζεται» πάνω σε 3 άξονες, πειθαρχία-ομαδικότητα- ποιότητα. Ο προπονητής θεωρεί την πειθαρχία τη βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί όλη η ομάδα.. ενώ για την ομαδικότητα…το ζητούμενο είναι φέτος να κυριαρχεί μέσα και έξω από τις γραμμές του γηπέδου «το εμείς πάνω από το εγώ».

Επίσης και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα ποδοσφαιριστών που ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας ..

Χθες ο Φάτζιο Μπούις και οι συνεργάτες του δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και σε ασκήσεις με τη μπάλα ενώ και οι επόμενες προπονήσεις μέχρι την επίσημη πρώτη προπόνηση είναι «κλειστές»…

Η «μεταφορά» για αύριο Παρασκευή της «πρώτης» έγινε από τη Νίκη Βόλου συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για τα θύματα των πυρκαγιών στην Αττική και θα γίνει στις 19:00, πάντα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονταν : «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 αναβάλλει την ανοιχτή προπόνηση – Αγιασμό της ομάδας μας για την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 19:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλληπτήρια στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και την συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική».

Πάντως μέχρι αύριο ίσως υπάρχουν επιπλέον κινήσεις στα μεταγραφικά καθώς δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί ούτε ο αμυντικός Θοδωρής Παπαδόπουλος, ούτε ο Σέρβος επιθετικός Αλέκσα Βουκομάνοβιτς που μετέχει στις προπονήσεις της Νίκης και πέρασε και από τα εργομετρικά… ενώ έχει κλειστεί ένας νεαρός κεντρικός αμυντικός και ένας πιο έμπειρος για την ίδια θέση.

Ως τώρα έχουν αποκτηθεί επίσημα οι Φάμπιο Ταβάρες, Μακενγκό, Κέρι, Μετούσι, Δωματάς, Τσεμπερίδης, ενώ στόχος είναι το ρόστερ να έχει σχεδόν «κλείσει» πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στα Χάνια από τις 6 έως και τις 13 Αυγούστου.

Την Κυριακή φιλικό με Παναιτωλικό

Πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο θα δώσει το πρώτο φιλικό στις 29 Ιουλίου… Την προσεχή Κυριακή 29/7 οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Το ματς θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και θα αρχίσει στις 18.30. Το φιλικό κλείστηκε μετά από συνεννόηση της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης με τον πρόεδρο της ομάδας του Αγρινίου, Μάκη Μπελεβώνη.

Επίσης στις 4/8 θα παίξει με τον Σαρακηνό, 18/8 με τον Αλμυρό, ενώ ένα φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας η Νίκη Βόλου θα το δώσει το Σάββατο 25 Αυγούστου στην Τσαριτσάνη και στις 2/9 η βολιώτικη ομάδα θα βρεθεί και στο Προάστιο Καρδίτσας για να παίξει και με τον ΑΟ Σελλάνων.

Η παρουσίαση 30 Ιουλίου

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου θα γίνει η εκδήλωση για την παρουσίαση των διαρκείας και των επίσημων εμφανίσεων 2018 -2019. «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας μας καθώς και των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2018 – 2019.

Η εκδήλωση παρουσίασης στους φιλάθλους και στα ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί στο ABBAEIO Bier Restaurant στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018. Ώρα προσέλευσης 20:30.

Έπειτα από την διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των φιλάθλων, για την επιλογή της 1ης εμφάνισης της ομάδας μας, ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης του τελικού αποτελέσματος. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και οι 3 επίσημες εμφανίσεις, όπως και αυτές των τερματοφυλάκων, αλλά και των καρτών διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Κρατήσεις τηλ. 24210 26557 & facebook.com/ABBAEIO».

Στο ΑΒΒΑΕΙΟ δεν θα υπάρχει είσοδος ενώ όσοι κάνουν τηλεφωνική κράτηση θα κάθονται στα τραπέζια και μπορούν να γευματίσουν ή να πάρουν μια ποικιλία μπίρας ανά 4 άτομα, οι υπόλοιποι στα stand που θα μπουν περιμετρικά μπορούν να παρακολουθήσουν και με ελάχιστη κατανάλωση μπίρας».

Στο πλευρό των πληγέντων και το Blue Club

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Blue Club «Π. Ντοκούζης» αναφέρει πως αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από αυτή την τραγωδία δεν γίνεται να μείνει κανένας με σταυρωμένα χέρια. Η Ελλάδα μας πενθεί και χρειάζεται συμπαράσταση από όλους μας. Καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου να περάσουν από τα γραφεία του συνδέσμου μας Αναπαύσεως 27 απογευματινές ώρες και να αφήσουν έστω και από ένα χρήσιμο αντικείμενο όπως τρόφιμα, πάνες, μωρομάντιλα, μπισκότα, παξιμάδια, φρυγανιές, γάζες, μπεταντίν, νερά και ό,τι άλλο χρήσιμο νομίζετε. Δεν θέλουμε καλά σχόλια, θέλουμε κοινοποιήσεις και πράξεις.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ο Θεός να τους αναπαύσει, κουράγιο και δύναμη σε όσους αγωνίζονται.

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου