ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γίνεται ΠΑΕ Βόλος… και ξεκινά με ανανεώσεις

γίνεται-παε-βόλος-και-ξεκινά-με-αναν-823885

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΝΠΣ Βόλος και την άνοδο της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ, οι διοικούντες άρχισαν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς, και το πρώτο θέμα είναι η σύσταση της ΠΑΕ, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα της θα είναι ΠΑΕ Βόλος…

Επίσης ένα από τα θέματα που απασχολούν την ομάδα ενόψει Β΄ Εθνικής εκτός από τις μετάγραφες είναι και οι ανανεώσεις συνεργασίας με το 80% των παικτών-πρωταθλητών, και σύμφωνα με τη mikriliga.com και τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος οι: Κώστας Μηλιώτης, Θωμάς Παπαδόπουλος, Δημήτρης Διμηνάς, Κώστας Δεμηρτζόγλου, Γιάννης Ντόσης, Αλέξανδρος Ζέρης και το κύμα ανανεώσεων θα συνεχιστεί και με τα μεγάλα ονόματα από το ρόστερ της ομάδας, ενώ ως την ερχομένη Τρίτη μπορεί να ανακοινωθεί και η πρώτη μεταγραφή – έκπληξη!

Επίσης εκπλήξεις θα υπάρχουν και στα ονόματα που θα αποτελέσουν τη βάση σύστασης της ΠΑΕ, ενώ και τη νέα χρονιά ο ΝΠΣ Βόλος θα έχει έδρα τη Νεάπολη που θα ανακαινιστεί και θα βελτιωθεί εκ νέου.

Ηδη και με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης δόθηκε στον ΝΠΣ Βόλος για τους επίσημους αγώνες που θα δώσει στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιεί το γήπεδο και μία φορά την εβδομάδα για προπόνηση. Η μηνιαία καταβολή θα είναι 500 ευρώ, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος αναλαμβάνει την συντήρηση και καθαριότητα του γηπέδου.

Θυμίζουμε, πως ο ΝΠΣ Βόλος έχει καταθέσει αίτημα στον Δήμο Βόλου και για τη χρήση του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» για προπονήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου