ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπράτσος: «Πρέπει να προβληματιστούμε»

μπράτσος-πρέπει-να-προβληματιστούμ-263469

Ο Κώστας Μπράτσος, τεχνικός των ερυθρόλευκων, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα του κατάφερε μέχρι ένα σημείο να διασπάσει το αμυντικό πλάνο του ΑΟ Σελλάνων, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του καθώς, όπως σχολίασε, μετά την ισοφάριση έδειξαν νοοτροπία νικητή. αλλά η ομάδα του θα πρέπει να προβληματιστεί για τα κενά σημεία, όπως χθες με την έναρξη του β’ μέρους. Παράλληλα, συνεχάρη τον ΑΟ Σελλάνων, καθώς όπως είπε, δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο.

Πριν από τις δηλώσεις του, ο προπονητής του Ολυμπιακού ευχήθηκε εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος βίον ανθόσπαρτο στο Γιώργο Μποτσιβάλη, που παντρεύτηκε το Σάββατο, την εκλεκτή της καρδιάς του Ζήνα. Αναλυτικά:

«Καλή συνέχεια στο συνάδελφο προπονητή. Θέλω να εκφράσω εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος τις θερμές ευχές μου στο Γιώργο και τη Ζήνα που παντρεύτηκαν χθες και τους ευχόμαστε υγεία και ευτυχία (σ.σ. το Σάββατο). Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, της οποίας γνωρίζαμε το αμυντικό πλάνο και είχαμε σχεδιάσει τους τρόπους να το διασπάσουμε. Μέχρι ένα σημείο αυτό έγινε με επιτυχία, έχοντας όμως και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Κερδίσαμε μέτρα, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις πλευρές, αλλά εκεί έχουμε ένα παράπονο, γιατί κάποιες στιγμές δε γυρίζαμε την μπάλα όπως θα έπρεπε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα χαμένες επιθέσεις.

Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι ήταν ακόμα πιο δύσκολο, λόγω του ότι ήταν το 3ο παιχνίδι της εβδομάδας. Στο δεύτερο μέρος, και με το σκορ σε καθοριστικό σημείο δείξαμε ζήλο για 5 λεπτά, κάτι που θα πρέπει να συζητήσουμε.

Οπισθοχωρήσαμε, δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο και δεχτήκαμε ένα γκολ που μας ξύπνησε. Είναι καλή η νοοτροπία όμως με την οποία αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι και στο τέλος βάλαμε και ένα δεύτερο γκολ. Ο αντίπαλος δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΟ Σελλάνων γι’ αυτό. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και τρίτη φορά.

Εχουμε το χρόνο να δούμε στο επόμενο διάστημα από τα τρία αυτά παιχνίδια τι μας λείπει και να το διορθώσουμε, κρατώντας τα θετικά στοιχεία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, γιατί έδειξαν νοοτροπία νικητή. Εχω πει ότι μπορείς να μην κερδίζεις ένα παιχνίδι, αλλά να είσαι νικητής. Σήμερα (χθες) κερδίσαμε ένα παιχνίδι, πρέπει όμως να προβληματιστούμε».

Ο Γιάννης Μπουρνάκας, προπονητής των φιλοξενούμενων σχολίασε: «Ήταν αλλο ένα δύσκολο και ιστορικό παιχνίδι για εμάς. Εχω ξαναπεί ότι δεν έχουμε τα περιθώρια να μην παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Υπάρχει ανάγκη βαθμών, αλλά σίγουρα μετά το δύσκολο πρόγραμμα έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε νέα και φιλόδοξα παιδιά με όρεξη για ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, με λίγη αυτοπεποίθηση παραπάνω θα μπορούσαμε να πάρουμε και περισσότερα. Χάσαμε σε ένα παιχνίδι με δυο σκέλη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά η εικόνα του δεύτερου μέρους ήταν θετική. Ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα, αλλά είχαμε νευρικότητα. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα τέρμα στο τέλος, χάσαμε. Βλέπουμε τη συνέχεια, καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου