ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλτος Καλόγηρος … ο εκλεκτός

μίλτος-καλόγηρος-ο-εκλεκτός-493653

Στο πρόσωπο του Μίλτου Καλόγηρου φαίνεται πως βρήκε ο πρόεδρος του Βόλος 2004, Δημήτρης Κλόντζας, τον αντικαταστάτη του Θωμά Μακρή, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα, αναλαμβάνοντας τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου.

Σίγουρα το έργο του Μίλτου Καλόγηρου δε θα είναι εύκολο, καθώς ο Θωμάς Μακρής αφήνει πίσω του μία σημαντική παρακαταθήκη, αφού επί χρόνια δούλευε με την ομάδα κι έχει αφήσει τη σφραγίδα του. Από τη στιγμή μάλιστα που ο πήχης ανέβει τόσο ψηλά, η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και να χτυπάει το πρωτάθλημα, το οποίο επιθυμεί να κατακτήσει κάποια στιγμή, ξεπερνώντας το εμπόδιο του πανίσχυρου ΠΑΟΚ.
Πάντως ο Μίλτος Καλόγηρος είναι διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά στο νέο του καθήκον και να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου που τον επέλεξαν. Άλλωστε έχει αποδείξει πως αρέσκεται στα δύσκολα και δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες. Σίγουρα θα έχει αρκετή δουλειά στην προσπάθεια να γνωρίσει το ρόστερ της ομάδας και να δουλέψει με τις παίκτριες, αν και κατά την περσινή περίοδο είχε παρακολουθήσει πολλούς αγώνες της ομάδας, έχοντας έτσι μια πρώτη εικόνα και γνώμη για τις αδυναμίες αλλά και τα δυνατά σημεία της ομάδας.
Επίσημη ανακοίνωση ωστόσο επί του θέματος δεν έχει υπάρξει ακόμα και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η πρόσληψη του φέρελπι κόουτς από τον Βόλος 2004. Εντός των επόμενων ημερών θα πέσουν οι υπογραφές και θα παρουσιαστεί και επίσημα πλέον από την ομάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου