ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυλαία την Κυριακή για τον Βόλος 2004

αυλαία-την-κυριακή-για-τον-βόλος-2004-505073

Να κλείσει θετικά τη χρονιά θέλει ο Βόλος 2004 την Κυριακή, όταν και υποδέχεται την Αίγινα (3μ.μ) στην τελευταία αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η ομάδα του Θωμά Μακρή μετά το εντυπωσιακό 6-3 επί της Γλυφάδας την προηγούμενη αγωνιστική θέλει άλλη μια νίκη για να κλείσει με ωραίο τρόπο τη χρονιά.

Τα κορίτσια του Βόλος 2004 έδειξαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Γλυφάδα ότι άφησαν πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ΕΑΚ, που ουσιαστικά τους στέρησε τον τίτλο, και παίζοντας πολύ εντυπωσιακό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα έφτασαν στο επιβλητικό 6-3. Τώρα απομένει το παιχνίδι με την Αίγινα, την οποία στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει με 1-0 εκτός έδρας και το μόνο αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους οι παίκτριες της ομάδας είναι η νίκη με την οποία θα κλείσουν θετικά τη χρονιά. Προς το παρών αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, κι έτσι ο Θωμάς Μακρής θα έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του ενόψει του Κυριακάτικου ματς.
Στο μεταξύ πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η χρονιά, έχουν ήδη φτάσει στα γραφεία της ομάδας, οι πρώτες προτάσεις για παίκτριες που μπορεί να ενδιαφέρουν τον Βόλος 2004 και οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Το ανταγωνιστικό επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει ο βολιώτικος σύλλογος σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η διοίκηση είναι «καλοπληρωτής», έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών μάνατζερ, που προσπαθούν να κλείσουν συμφωνία των παικτριών, τα συμφέροντα των οποίων διαπραγματεύονται, με τη βολιώτικη ομάδα. Χθες δοκιμάστηκε μία Βουλγάρα τερματοφύλακας ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες παίκτριες που έχουν προταθεί.
Τέλος η Γεωργία Μαλισιώρα και η Δέσποινα Παπαδοπούλου κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γυναικών, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Δανία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιουνίου (15:30) στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2011.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου