ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mε αλλαγές στην Κέρκυρα

mε-αλλαγές-στην-κέρκυρα-507945

Η 27η αγωνιστική της Super League ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο με δυνατές αναμετρήσεις ενόψει playoffs, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Πανιώνιο, παραμονής με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον Λεβαδειακό και όχι μόνο… με τον Ολυμπιακό Πειραιώς να φιλοξενείται σήμερα στην Κέρκυρα.

Στην απόφαση να πάει στην Κέρκυρα χωρίς αναπληρωματικά μπακ κατέληξε ο Τάκης Λεμονής. Ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε την αποστολή για το παιχνίδι με τους «Φαίακες», στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Σισοκό και Παρέδες. Μετά τη χθεσινή-πρωινή προπόνηση, ανακοινώθηκαν οι 20 εκλεκτοί, από τους οποίους απουσιάζει επίσης ο Βιάνα (που συνεχίζει πάντως να ανεβάζει ρυθμούς).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του, και όλα δείχνουν πως ο 57χρονος τεχνικός σχεδιάζει τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά. Συγκεκριμένα αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Όσκαρ Καρντόσο στο βασικό σχήμα, αφήνοντας στον πάγκο τον Ανσαριφάρντ. Επίσης θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει και ο Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος αγωνίστηκε σαν αλλαγή εναντίον του Πλατανιά, αλλά με βάση τη δοκιμή του Λεμονή στην τελευταία προπόνηση στου Ρέντη, ο Πορτογάλος θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα των «ερυθρόλευκων», παίρνοντας τη θέση του Καμπιάσο. Η τρίτη αλλαγή είναι η χρησιμοποίηση του Σεμπά στο ένα άκρο της επίθεσης, με τον Ανδρούτσο να μένει εκτός.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Τζάλμα Κάμπος, όπως και ο Άμρ Ουάρντα, ενώ επιστρέφουν ακόμα και οι Τσίμιροτ, Κρέσπο. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Χαρίσης.

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης

Εκπλήξεις έκρυβε η πρώτη αποστολή που επέλεξε ο Αντρέ Πάους ως προπονητής της ΑΕΛ. Ο Ολλανδός τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αποφασιστικού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης σήμερα στις 17:15 στο AEL FC Arena. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκουλουζάντε, Ρέγες μαζί με τους Γκαχέχο, Τσακοπίνο, Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη και οι τραυματίες Ντοντό, Τικίτο, Γιοβάνοβιτς. Με γεμάτη φαρέτρα θα αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης με στόχο τη νίκη που θα «κλειδώσει» την παραμονή των Αρκάδων. Ο Στάικος Βεργέτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφήνοντας εκτός αποστολής μόνο τον Στανισάβλιεβιτς.

Ξάνθη-Παναιτωλικός

Κανονικά στην αποστολή της Ξάνθης για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό θα βρίσκεται ο Χαμζά Γιουνές, ο οποίος απολογήθηκε για την αντίδραση που είχε κατά την αλλαγή του στο παιχνίδι απέναντι στα Γιάννινα, και έτσι θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου. Χωρίς τους Μύγα και Κουτρουμάνο θα παραταχθεί στην Ξάνθη ο Παναιτωλικός, αφού ο σέντερ μπακ των Αγρινιωτών αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος για την ακριτική πόλη. Το ίδιο ισχύει και για τον Έλληνα μέσο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό.

Ηρακλής-Λεβαδειακός

Τη στήριξη του κόσμου του στο σημερινό τελικό με τον Λεβαδειακό ζήτησε ο Ηρακλής. Εν μέσω όλων των κωμικοτραγικών που συμβαίνουν στον σύλλογο, η ΠΑΕ κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών σε μια αναμέτρηση που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως «τελικός παραμονής» για τις δυο ομάδες.

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια. Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία, Απόστολο Σκόνδρα και τους τιμωρημένους Θέμη Τζημόπουλο και Ζάιρο, όπως αναμενόταν. Αντιθέτως, θα έχει τον Μιχάλη Μπουκουβάλα που εξέτισε την ποινή του.

Χωρίς Γαλανόπουλο η ΑΕΚ

Χωρίς τον Κώστα Γαλανόπουλο θα παραταχθεί και στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά η ΑΕΚ. Όπως συνέβη τις προηγούμενες μέρες, έτσι και χθες ο νεαρός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Σε αντίθεση λοιπόν με όλους τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» που προπονήθηκαν κανονικά, δεν υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ. Όσο για την προετοιμασία της «Ένωσης» για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Κρητικούς, θα ολοκληρωθεί με σημερινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Χανιά.

Το πρόγραμμα (27η)

Σήμερα

15:00 Ξάνθη-Παναιτωλικός

17:15 ΑΕΛ-Αστέρας

17:15 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

17:15 Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα

17:15 Ηρακλής-Λεβαδειακός

19:30 Κέρκυρα-Ολυμπιακός

Αύριο, Πέμπτη 6/4

17:15 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

19:30 Πλατανιάς-ΑΕΚ

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Ολυμπιακός Πειραιώς 47-15 57

2. Πανιώνιος 33-17 51

3. ΠΑΟΚ 39-17 49

4. Παναθηναϊκός 41-16 48

5. ΑΕΚ 44-22 43

6. Ξάνθη 28-24 41

7. Πλατανιάς 31-28 41

8. ΠΑΣ Γιάννινα 28-26 35

9. Ατρόμητος Αθηνών 25-34 35

10. Κέρκυρα 20-31 29

11. Παναιτωλικός 27-33 28

12. ΑΕΛ 21-36 24

13. Αστέρας Τρίπολης 25-42 23

14. Λεβαδειακός 23-44 22

15. Ηρακλής 1908 21-35 19

16. Βέροια 16-49 16

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου