ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστολή στην ΕΠΟ από τη Νίκη Βόλου

επιστολή-στην-επο-από-τη-νίκη-βόλου-792979

Επιστολή από τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου Θανάση Τζήμα εστάλη χθες προς την ΕΠΟ με προτάσεις των κυανόλευκων που έχουν να κάνουν με τη διαιτησία, ενώ σήμερα πραγματοποιείται η κλήρωση του πρωταθλήματος της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στη Γ’ Εθνική.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου και ο πρόεδρός της Θανάσης Τζήμας απέστειλαν χθες επιστολή προς την ΕΠΟ, ζητώντας και προτείνοντας λύσεις για την καλύτερη μεταχείριση ομάδων όπως η Νίκη Βόλου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαιτησία, μιας και όπως αναφέρει η επιστολή κατά την περσινή περίοδο υπήρχαν κατάφωρες αδικίες σε βάρος ιστορικά μεγάλων συλλόγων.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα της Νίκης Βόλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Θανάσης Τζήμας αναφέρει σχετικά με την επιστολή – διαμαρτυρία (;) στην ΕΠΟ: «Αποκλειστικός σκοπός αυτής της επιστολής μας είναι ώστε να εξασφαλισθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματός μας της Γ’ Εθνικής σε περιβάλλον ηρεμίας και ασφάλειας για όλους τους πολίτες φιλάθλους, μέγιστα αγαθά για κάθε ευνομούμενη, ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα.
Δυστυχώς, το προηγούμενο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και της Γ’ Εθνικής στη χώρα μας και στον 2ο όμιλο με το υπάρχον περιβάλλον διαιτησίας δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, πόσο δε μάλλον όταν προφανώς αδικούνται κατάφωρα ιστορικά μεγάλοι σύλλογοι.
Με την παρούσα σας καταθέτουμε τις προτάσεις μας για τη βελτίωση της διαιτησίας και στην Γ’ Εθνική κατηγορία καθώς και για το θέμα εξόδων αυτών».

Στην Πάτρα η κλήρωση

Στην πρωτεύουσα της Αχαΐας την Πάτρα θα διενεργηθεί σήμερα Πέμπτη 25/8/2016 και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο Porto Rio η κλήρωση για τους αγώνες της Γ’ Εθνικής αναφορικά με την ποδοσφαιρική περίοδο 2016/17. Την ομάδα της Νίκης θα εκπροσωπήσει ο γενικός γραμματέας κ. Αντώνης Ακτσιαλής. Οπως έχει γίνει γνωστό το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί με 61 ομάδες σε τέσσερις ομίλους και θα διαχωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια.
Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Η Επιτροπή της Γ’ Εθνικής έχει ήδη αποφασίσει τον καταρτισμό των ομίλων και στον 2ο όμιλο αναμένεται να συμμετέχουν 16 ομάδες. Συγκεκριμένα οι:

ΕΠΣ Πιερίας Πύδνα Κίτρους, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Διαγόρας Σεβαστής, Πιερικός

ΕΠΣ Λάρισας Απόλλων Λάρισας

ΕΠΣ Τρικάλων Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

ΕΠΣ Θεσσαλίας Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Ρήγας Φεραίος

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Θεσπρωτός

ΕΠΣ Αρτας ΑΕ Καραϊσκάκης, Αμβρακία Κωστακιών

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας Εθνικός Φιλιππιάδας, Τυλυκράτης

ΕΠΣ Κέρκυρας Αστέρας Πετριτή

ΕΠΣ Εύβοιας ΑΕ Ιστιαίας

Σε αναμονή για Βέροια

Πως και πως περιμένουν το πρώτο φιλικό στο Π. Μαγουλάς οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους να αγωνίζονται απέναντι στη Βέροια στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι προετοιμασίας μετά τις νίκες με 2-0 επί του Απόλλωνα στα Κανάλια και με 2-1 επί του Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια.

Ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κλεβί Κόλα και Γιώργου Νικλητσιώτη, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι. Ο Κόλα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα στους κοιλιακούς, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Νικλητσιώτης δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης, ανεβάζοντας ωστόσο το ρυθμό μέρα με τη μέρα στις προπονήσεις.

Από την άλλη ετοιμοπόλεμος θεωρείται ο Στέργιος Αλεξανδρής και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στην ομάδα της SuperLeague το ερχόμενο Σάββατο στις 6 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου