ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Γούρικη» με Νικλητσιώτη

γούρικη-με-νικλητσιώτη-796100

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε μία βραδιά με έντονο το νικιώτικο στοιχείο και με πολύ κόσμο η ποδοσφαιρική οικογένεια της Νίκης Βόλου παρουσίασε χθες Παρασκευή το βράδυ τις νέες αθλητικές εμφανίσεις για την περίοδο 2016-17, με ευχή όλων να αποδειχθούν γούρικες στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νικλητσιώτη να δίνει το παρών όντας ξανά μέλος της ομάδας από χθες. Η Ιταλική εταιρεία Legeaήταν η εκλεκτή με τους κυανόλευκους να γιορτάζουν στο καλοκαιρινό κέντρο διασκέδασης Graceland στα Πευκάκια Βόλου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον ύμνο της Νίκης Βόλου και με παρουσιαστή το Γιώργο Μαστρογιάννη, που έδωσε το δικό του ρεσιτάλ διά μικροφώνου. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν μαθητές – χορευτές του IndependanceStudioτων Εύη και Χαρά Ραμπαούνη και συγκεκριμένα οι: Δημήτρης Μπιλιούρης, Νίνος Νάσσιος, Ναταλία Βάτσιου, Ειρήνη Γιαννακούρα, Θάλεια Πίννα και Αρτεμις Μαρέλα, οι οποίοι κέρδισαν το χειροκρότημα. Χορευτικά τη βραδιά έντυσαν επίσης οι Τηλέμαχος Φάτσης και Ελισάβετ Μαντάνη, που έχουν κάνει γνωστή την πόλη του Βόλου αλλά και την Ελλάδα με διακρίσεις στον αθλητικό χορό Latinκαι βρίσκονται στην 2η θέση Πανελληνίως και 200η στον κόσμο.

Ο Γιώργος Μαστρογιάννης σιγοτραγούδησε για τα γενέθλια της Νίκης Βόλου για να πάρει το λόγο ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Φάτσης που διάβασε την καταχώρηση του πρωτοδικείου Βόλου με το σύλλογο να σβήνει χθες 92 κεράκια. «Καλούμαστε να συνεχίσουμε την ιστορία των προγόνων μας και η Νίκη θα υπάρχει για άλλα 100 χρόνια. Το ποδοσφαιρικό τμήμα τη φετινή χρονιά με ηγέτη τον κ. Τζήμα, εγγυάται πως η ομάδα θα πάει στις κατηγορίες που ανήκει. Επίσης ένα όνειρο ετών οι ακαδημίες θα αποκτήσουν ένα υπερσύγχρονο σπίτι. Επίσης φέτος έχουν δραστηριοποιηθεί πολλά δικά μας παιδιά σε όλα τα πόστα. Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να γιορτάσουμε την άνοδο».

Ακολούθως μίλησε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Τζήμας, υποσχόμενος την άνοδο αφού όπως είπε «δεν θα πούμε για το πρωτάθλημα, γιατί το πρωτάθλημα είναι δικό μας». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμβολή της Δ.Ε., στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, λέγοντας πως θα είναι έτοιμο μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο κ. Τζήμας αναφέρθηκε στη συνέχεια στους χορηγούς, τους οποίους και ευχαρίστησε. «Είμαστε πολύ ισχυρή ομάδα οικονομικά».

Για τις ακαδημίες μίλησε ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κουτσούκης αναγγέλλοντας την παρουσία των προπονητών κ.κ. Βαταμίδη, Οικονόμου, οι οποίοι θα αναλάβουν το «εκκολαπτήριο» των νέων ταλέντων. Ακολούθως παρουσιάστηκε ο Γιώργος Νικλητσιώτης, λέγοντας πως επέστρεψε για κάτι που χρωστάει, υποσχόμενος την άνοδο. Πλέον η μεγάλη στιγμή είχε φτάσει με την παρουσίαση της φανέλας. Εκπροσωπώντας την Legea το παρών έδωσε ο κ. Λεονάρντο Τουράτολο.

Δικός της ο Νικλητσιώτης

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι με κάθε επισημότητα από χθες ο Γιώργος Νικλητσιώτης, με τον 25χρονο πλέον μεσοεπιθετικό να ντύνεται και πάλι στα κυανόλευκα μετά την περίοδο 2014-15, όταν και είχε αγωνιστεί στην επιστροφή της ομάδας στην Α’ Εθνική. Ο ποδοσφαιριστής, που παρουσιάστηκε στη χθεσινή εκδήλωση των κυανόλευκων, βρίσκεται στο Βόλο από χθες, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και αποκτήθηκε για να τονώσει μεσοεπιθετικά το σύνολο του Λεωνίδα Μπίλη, καλύπτοντας τις θέσεις του δεξιού αλλά και του αριστερού μέσου.

Την περσινή περίοδο ο Νικλητσιώτης είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Παναργειακού, έχοντας 22 συμμετοχές αλλά και 10 γκολ (ρεκόρ καριέρας) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 3ο όμιλο.

Τη σεζόν 2014/15 ο Νικλητσιώτης αγωνίστηκε με τη Νίκη Βόλου σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος, για να μετακομίσει στη συνέχεια και τον Ιανουάριο στη Λαμία, όπου στη Β’ Εθνική μέτρησε 6 συμμετοχές. Πριν την παραμονή του στο Βόλο, είχε ξεκινήσει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Ολυμπιακό Πειραιώς στην Α’ Εθνική για να πάρουν σειρά ο ΟΦΗ και ο Θρασύβουλος στη Β’ Εθνική μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Την περίοδο 2011-12 έπαιξε στην Ολλανδία και στη Χέλμοντ σε 16 αγώνες για να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α’ Εθνική, με τον οποίο και μέτρησε 13 αγώνες.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 25 ματς στην Α’ Εθνική, 21 στη Β’ και 22 στη Γ’. Παράλληλα έχει 9 συμμετοχές και ένα τέρμα στο Κύπελλο Ελλάδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου