ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέα σελίδα για τους Νέους Αθλητές

νέα-σελίδα-για-τους-νέους-αθλητές-793629

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στα βάσανα της προετοιμασίας και της σκληρής δουλειάς μπήκαν από χθες οι Νέοι Αθλητές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι με τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται και πάλι στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Το τεχνικό δίδυμο των Ηλία Οικονόμου και Τάκη Βαταμίδη, υποδέχθηκε χθες παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές στο Π. Μαγουλάς, εκεί όπου φιλοδοξούν να αγωνιστούν στο μέλλον όλοι τους ή ακόμη και να πραγματοποιήσουν ένα μεγαλύτερο βήμα όπως οι Ανταμ Τζανετόπουλος, Δημήτρης Λημνιός κ.α. Για μία ακόμη χρονιά οι Νέοι Αθλητές θέλουν να κερδίσουν το στοίχημα και να αποτελέσουν το φυτώριο όσο το δυνατόν περισσότερων ποδοσφαιριστών για την πρώτη ομάδα.

Με αφορμή τη νέα αρχή των Νέων Αθλητών μίλησε ο κ. Ακης Σουγγάρης, ο οποίος αποτελεί τόσο μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου όσο και υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου αναφέροντας:

«Καταρχήν, εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με επιτυχίες και υγεία πάνω απ’ όλα. Η ομάδα απαρτίζεται από νεαρά παιδιά και εμείς, σε συνεργασία με τους προπονητές, θέλουμε να τους δώσουμε τα εχέγγυα για το μέλλον τους, όχι μόνο στον αθλητικό τομέα, αλλά και σε θέματα σπουδών και εργασίας. Οπως μπορούμε να βοηθήσουμε, θα το κάνουμε.

Η ομάδα αυτή είναι η συνέχεια των Ακαδημιών και ο προθάλαμος της πρώτης ομάδας, αυτό είναι δεδομένο. Θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσει όσο καλύτερα γίνεται και ήδη κινούμαστε προς κάποιες κατευθύνσεις, ώστε να παρέχουμε στα παιδιά και τους προπονητές τους, ό,τι χρειάζονται.

Θέλουμε να είναι το παράδειγμα για τα παιδιά των Ακαδημιών, που αύριο θα έρθουν εδώ και θα πλαισιώσουν αυτήν την ομάδα. Βέβαια, δεν είναι δυνατόν όλα τα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, πιθανόν άλλα παιδιά να γίνουν επιστήμονες. Οπως και να έχει, τα θέλουμε όλα δίπλα στην ομάδα μας.

Εχουμε δεσμευτεί απέναντι στους προπονητές μας, σχετικά με κάποια λειτουργικά θέματα, τα οποία θέλουμε να τα τηρήσουμε μέχρι τέλους. Εύχομαι μία καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα. Θέλουμε τα παιδιά να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, αλλά οφείλουν να γνωρίζουν πως το παιχνίδι φέτος θα έχει κανόνες, που θα μπουν από τους προπονητές τους και εμάς, τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας επεσήμανε: «Στόχος μας είναι η ομάδα να απαρτίζεται από δικά της παιδιά, από 16 έως 19 χρόνων. Μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι μεγαλύτεροι, οι οποίοι φυσικά «μπαίνουν» προκειμένου να βοηθήσουν με την εμπειρία τους, τους πιο νεαρούς. Στόχος μας είναι τα παιδιά αυτά να είναι αθλητικά και πνευματικά όσο το δυνατόν καλύτερα. Να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να είμαστε σωστοί σε ήθη και αρχές. Αυτοί είναι οι στόχοι μας. Αν η ομάδα έχει και μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, καλώς να έρθει».

Παρόντες στη χθεσινή πρώτη προπόνηση ήταν συνολικά οι εξής 24 ποδοσφαιριστές: Δημουλάς, Αλ. Σιώμος, Χ. Σιώμος, Ευθυμίου, Χάνος, Κουτσούκης, Κουτσαρνάκης, Δ. Δαμάσκος, Βλάχος, Χαλκιάς, Τζούντι, Χαλκίδης, Τσαπέρος, Λιαλιάς, Πρώιας, Νταής, Κουκουτής, Οσάφι, Νάνο, Κολημήτρας, Τασίας, Μπακογιάννης, Π.Λεφάκης, Σ. Λεφάκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου