ΤΟΠΙΚΟ

Χωρίς αγώνες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής

χωρίς-αγώνες-οι-ομάδες-της-γ-εθνικής-119330

Συνεχίζουν τα μπλόκα οι αγρότες, συνεχίζεται και η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Μετά την απόφαση της ΕΠΟ η αγωνιστική αναβάλλεται για μία ακόμη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει συγκεκριμένα: «Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ανακοινώνεται ότι, λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, η αγωνιστική της 7/2/2016 μετατίθεται για τις 14/2/2016. Ως εκ τούτου, όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές».

Ξεκούραση για Ρήγα

Μετά τον αγώνα του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ την περασμένη Τετάρτη οι Βελεστινιώτες έκαναν μία προπόνηση προχθές Παρασκευή και τους δόθηκε διήμερο ρεπό. Ο Λάκης Μπακάλης θέλει να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά μετά και την απόφαση για αναβολή των αγώνων οι κυανόλευκοι αναμένεται να αγωνισθούν μετά από ένα μήνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μετά τον αγώνα με τον Τύρναβο στις 24/1 αναμένεται να παίξουν στις 21/2 με τη Νίκη Βόλου στο Βελεστίνο και όλα αυτά σε περίπτωση που δεν υπάρξει άλλη αναβολή.

Προβάρει τα κυανόλευκα του Πυράσου ο Στ. Βουρδάκης

Το Σταύρο Βουρδάκη από τη Νίκη Βόλου απέκτησε ο Πύρασος. Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν έτσι ώστε ο 17χρονος ποδοσφαιριστής να αγωνισθεί με τη φανέλα του συλλόγου της Αγχιάλου για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ και πλάγιος χαφ, φέτος ξεκίνησε στη Νίκη Βόλου, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Νέους Αθλητές και στην Κ17 της ΠΑΕ Νίκη. Η διοίκηση του Πυράσου μέσω της ανακοίνωσής της ευχαριστεί την αντίστοιχη της Νίκης Βόλου για τη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Σταύρος Βουρδάκης μιλώντας στον ιστότοπο της νέας του ομάδας ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Νίκης Βόλου και ιδιαίτερα τον κ. Στέλιο Βούλγαρη και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα ώστε να επιτύχει το μεγάλο στόχο της ανόδου. Χαίρομαι πολύ που ήρθα στον Πύρασο. Από την πρώτη ημέρα, η ομάδα μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι μια οικογένεια. Γνωρίζω τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις όσο διάστημα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Πυράσου».

Υπενθυμίζουμε πως αυτήν είναι η έβδομη μεταγραφή για τον Πύρασο, αφού έχουν ήδη αποκτηθεί οι Βαλωτής, Κοντοβάς, Γκιούρκης, Γρατσάνης, Κατής και Γενιτσαρίδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Στέφανος Ξηροφώτος έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι θα επιστρέψουν από αύριο στο γήπεδο. Οι προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν σε χαλαρούς ρυθμούς αφού οι αλλεπάλληλες αναμετρήσεις σε Κύπελλο και πρωτάθλημα είχαν αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να τραυματιστούν. Ετσι, οι άνθρωποι της ομάδας της Αγχιάλου μόνο θετικά βλέπουν την αναβολή των αγώνων.

Κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου