ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρελθόν από τη Νίκη και ο Μπογκαντίνοφ!!!

παρελθόν-από-τη-νίκη-και-ο-μπογκαντίνο-851206

SPORTS

Παρελθόν από τη Νίκη και ο Μπογκαντίνοφ!!!

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

22/1/2010

 

Αλλος ένας παίκτης φεύγει από τη Νίκη, την ώρα που η ομάδα μπορεί να συζητά με πολλούς αλλά έχει αποκτήσει μόνο τον Μιχάλη Κουτσογιάννη και την Κυριακή υποδέχεται τον Εορδαϊκό στο πρώτο της παιγνίδι για το β΄ γύρο του πρωταθλήματος, με την ομάδα να βρίσκεται… σε ανησυχητική θέση!!!

Η Νίκη μπορεί να ρίχνει το βάρος αυτή την εποχή στα μεταγραφικά, αλλά μάλλον το κυριότερο πρόβλημα είναι το οικονομικό, αφού η ομάδα θέλει να βρει και πόρους για εξόφληση παλιών χρεών που έχουν τακτοποιηθεί… με παράταση.

Η νέα φυγή από τη Νέα Ιωνία είναι ο Μπογκαντίνοφ, ενώ νωρίτερα παρελθόν αποτέλεσαν οι Μπένγκουα, Χατζηκωνσταντίνου, Χατζηλιόντας, Κουσίδης και ο Λιάρος, ενώ οι Νάνι, Στάμος και Καρυώτης είναι οι τρεις κυανόλευκοι που δεν έχασαν λεπτό στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, καταγράφοντας 16 συμμετοχές στα 16 παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή το έμψυχο δυναμικό της Νίκης αποτελείται από τους Νάνι, Κατσίβελο, Τάσσο, Μοράλες, Καρυώτη, Σβανιά, Παπαστεργίου, Ντακούρ, Στάμο, Κωνσταντινίδη, Καρακώστα, Παπαϊωάννου, Μάγγο, Γεωργιάδη, Μωυσίδη, Σαπαλίδη, Μαυρουδή, Σωτρίνη, Σάντσες και τον Μιχαλη Κουτσογιάννη, που είναι η μοναδική μεταγραφή μέχρι στιγμής.

Στο θέμα ενίσχυσης ο Γκινής που έμεινε ελεύθερος από τον Σαρωνικό Αίγινας στις 12 Ιανουαρίου, όλα δείχνουν, μετά και τη θετική εισήγηση που θα κάνει ο Μπάριος στον Σ. Γιδόπουλο, ότι θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ενώ το τρίτο θα είναι εκτός απροόπτου ο Ισπανός χαφ Φερνάντο Γκάλβες.

Από κει και πέρα σήμερα κάποιοι άλλοι στόχοι φαίνεται να απομακρύνθηκαν, όπως ο Κώστας Κοταρέλας και ο Ακης Πέτρου. Η διαδρομή του 30χρονου Κωταρέλα είναι γνωστή, όπως και η αξία του, αφού έχει αγωνιστεί 16 φορές στην Α’ Εθνική με τον Πανηλειακό, 98 φορές στη Β’ (6 τέρματα) και 67 φορές στη Γ’ (7 τέρματα). Ο έμπειρος Λαρισαίος ακραίος πλάγιος χαφ έχει περάσει και για ένα εξάμηνο από τον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2007-08, ενώ φέτος φόρεσε τη φανέλα του Θερμαϊκού. Ακομη ο Βολιώτης ο Άκης Πέτρου που αναγκάστηκε να διαψεύσει στη διοίκηση του Παναιγιαλείου στον οποίο ανήκει, ότι έχει συμφωνήσει με τη Νίκη, με τον ίδιο τον παίκτη να ισχυρίζεται ότι έχει γίνει επαφή με την παλιά του ομάδα, χωρίς τίποτα παραπάνω, ενώ δεν υπήρξε συνέχεια ουσίας με τους Κουτσοκώστα και Μπαντά…

Χθες τελικά έγινε γνωστό ότι δεν μειώθηκε η ποινή του Σωτρίνη, που πλέον χρωστά άλλες 6 αγωνιστικές!

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εορδαϊκό τουλάχιστον δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι εμφανίζονται έτοιμοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αναμφίβολα η βαθμολογική θέση του αντιπάλου αποδεικνύει ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο, αλλά από την άλλη η Νίκη έχει δείξει ότι τα καταφέρνει καλά απέναντι στους δυνατούς του πρωταθλήματος και αυτό που την ενδιαφέρει είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ενώ προχθές η Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής όρισε κανονικά την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό, χθες ανακοινώθηκε και ο διαιτητής. Ετσι διαιτητής θα είναι ο Ζήλος Αντώνιος (ΕΠΣ Λάρισας) και βοηθοί του οι Παπαδημητρίου Χρήστος (ΕΠΣ Λάρισας) και Τσακνάκης Πέτρος (ΕΠΣ Λάρισας), ενώ 4ος διαιτητής είναι ο Μπουρμασόπουλος Αγησίλαος (ΕΠΣ Λάρισας).

*Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, μετά από αίτημα του ΟΠΑΠ. Επίσης, η ΕΕΠ αποφάσισε η 20η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, ενώ την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου θα γίνει η 22η αγωνιστική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου