ΤΟΠΙΚΟ

Πρεμιέρα με νίκες

πρεμιέρα-με-νίκες-634616

Οι Βολιώτες της περιφερειακής ομάδας Νέων και Παίδων ξεκίνησαν με το δεξί

Θετικό ήταν το ξεκίνημα της 4ης Περιφέρειας στην πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Νέοι και Παίδες επικράτησαν της 5ης Περιφέρειας στα παιχνίδια που διεξήχθησαν χθες στο Ενωσιακό γήπεδο Ημαθίας.

Απέναντι στους ποδοσφαιριστές των ΕΠΣ Αρτας, ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, ΕΠΣ Ηπείρου, ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ΕΠΣ Κέρκυρας, που αποτελούν την 5η περιφερειακή ομάδα, αγωνίστηκαν οι Βολιώτες ποδοσφαιριστές. Η 4η Περιφέρεια (ΕΠΣ Θεσσαλίας, ΕΠΣ Λάρισας, ΕΠΣ Τρικάλων, ΕΠΣ Καρδίτσας και ΕΠΣ Πιερίας), αποτελούμενη συνολικά από εννέα νεαρούς Βολιώτες (χθες αγωνίστηκαν οι επτά) ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Επόμενο παιχνίδι για την 4η Περιφέρεια, αυτό απέναντι στην 6η Περιφέρεια (ΕΠΣ Εύβοιας, ΕΠΣ Βοιωτίας, ΕΠΣ Φθιώτιδος, ΕΠΣ Φωκίδος, ΕΠΣ Ευρυτανίας) στις 18 Μαρτίου στο Ενωσιακό γήπεδο Φθιώτιδος.

Οι Νέοι με τεχνικό το Γιώργο Γάτο επικράτησαν 2-0 με τους Βολιώτες Κρανιά, Κόκκαλη, Τσιάνο και Σαλαμούρα να αγωνίζονται ως βασικοί. Ο Τρικαλινός Λουκάς ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων. Στο 12’ με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 85’ με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ αλλά τα τετ α τετ των Σαλαμούρα (70’) και Τσιάνο (85’) δεν βρήκαν στόχο.

Για την 4η Περιφέρεια των Νέων αγωνίστηκαν οι: Βουτσελάς, Κρανιάς, Κόκκαλης, Στούμπος, Τσιμπούκας, Ανδρικόπουλος, Κότσας (80’ Τσάμης), Τσιάνος (87’ Στράτος), Τσάτας (65’ Ντούλιας), Σαλαμούρας, Λουκάς.

Οι Παίδες, με τεχνικό το Λαρισαίο Γιώργο Δοδοντσάκη, επικράτησαν με 2-1, ανατρέποντας το 1-0 υπέρ της 5ης Περιφέρειας. Στο 15’ έμειναν πίσω στο σκορ, με τον Κουτσιανούλη να ισοφαρίζει στο 30’ με πλασέ. Η ολική ανατροπή πραγματοποιήθηκε στο 70’ σε μία φάση όπου το αρχικό σουτ αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα, με τον Δάκτυλα να παίρνει το… ριμπάουντ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Νωρίτερα, είχαν και οριζόντιο δοκάρι με τον Πινακά (65’) με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Στο χθεσινό παιχνίδι αγωνίστηκαν και οι Βολιώτες Μπάλλας και Θεοδωρόπουλος.

Για τους Παίδες της 4ης Περιφέρειας έπαιξαν οι: Σουλούκος, Κοθρής (34’ Ακρίβος), Θεοδωρόπουλος (60’ Μπάλλας), Γκοτζαμανίδης, Κόκοβης, Καρφλούτζος, Δάκτυλας, Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Πινακάς, Λαζαρίδης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου