ΤΟΠΙΚΟ

Ξεκίνημα στην Ημαθία

ξεκίνημα-στην-ημαθία-636966

Για τις περιφερειακές ομάδες και τους Βολιώτες ποδοσφαιριστές

Μετά τις δύο προπονήσεις που πραγματοποίησαν στη Λάρισα, οι παίκτες της 4ης Περιφερειακής ομάδας Νέων και Παίδων δίνουν σήμερα Τετάρτη το πρώτο τους παιχνίδι για τη β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Στη Νέων συμπεριλήφθηκαν έξι Βολιώτες ποδοσφαιριστές και στην Παίδων τρεις και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την 5η Περιφέρεια, όπου βρίσκονται οι ΕΠΣ Αρτας, ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, ΕΠΣ Ηπείρου, ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ΕΠΣ Κέρκυρας. Υπενθυμίζεται πως στην α’ φάση, η μικτή Νέων της ΕΠΣΘ κατέκτησε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου, με τον προπονητή της, Γιώργο Γάτο, να κοουτσάρει πλέον τους Νέους της 4ης Περιφέρειας στη β’ φάση. Το παιχνίδι των Παίδων θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ. και των Νέων στις 3 μ.μ. και θα πραγματοποιηθούν στο Ενωσιακό γήπεδο Ημαθίας.

Για τους Παίδες, από την ΕΠΣΘ επιλέχθηκαν οι Τσιτσιρίκος Γ. (Αγία Παρασκευή), Θεοδωρόπουλος Α. (Ολυμπιακός Βόλου) και Μπάλλας Γ. (Αγία Αννα) και για τους Νέους οι Κρανιάς Γ., Τσιάνος Χ., Σαλαμούρας Α.(Μαγνησιακός), Κόκκαλης Χ. (Πύρασος), Καραδέμητρος Σ., Σπηλιόπουλος Γ. (Ολυμπιακός Βόλου). Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές καλούνται να βρίσκονται σήμερα Τετάρτη 4/3/2015 και ώρα 7:45 π.μ. στο parking του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την αναχώρησή τους.

Μέσα από τις επιλογές που ανακοίνωσε ο περιφερειακός υπεύθυνος Νίκος Θεοδοσιάδης και τις δύο προπονήσεις (19 και 26/2) στη Λάρισα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γάτου, ο Βολιώτης είχε το χρόνο να αξιολογήσει το υλικό που έχει στα χέρια του και να διαμορφώσει τα πλάνα του ενόψει των παιχνιδιών της β’ φάσης, με στόχο μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία της περιφερειακής ομάδας, όπου συμμετέχουν ποδοσφαιριστές των ΕΠΣ Θεσσαλίας, ΕΠΣ Λάρισας, ΕΠΣ Τρικάλων, ΕΠΣ Καρδίτσας και ΕΠΣ Πιερίας. Ο Γιώργος Γάτος είχε τονίσει ενόψει των αναμετρήσεων της β’ φάσης: «Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες και θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά να διαμορφώσουμε ένα καλό σύνολο με στόχο την πρόκριση στην 3η φάση».

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (β’ φάση):

(Γηπ. ΕΠΣ Σερρών), 1η Περιφέρεια – 1η Περιφέρεια

(Γηπ. Συν. Κορίνθου), 7η Περιφέρεια – 8η Περιφέρεια

(Γηπ. ΕΠΣ Ημαρίας), 4η Περιφέρεια – 5η Περιφέρεια

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου