ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ξεκινά δρομολόγια η «Μυρτιδιώτισσα»

ξεκινά-δρομολόγια-η-μυρτιδιώτισσα-566720

Το πλοίο «Μυρτιδιώτισσα» στη γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων

Ξεκινούν σήμερα τα δρομολόγια του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Μυρτιδιώτισσα» της «Aqua Maria NE» στην ακτοπλοϊκή γραμμή Βόλου-Βορείων Σποράδων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των νησιών έως τις 6 Απριλίου.

Το πλοίο, μήκους 101,25 μέτρων, με χωρητικότητα 800 επιβατών και 180 ΙΧ, θα αποπλεύσει σήμερα στις 8.30 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Στο μεταξύ ο «Πρωτέας» μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού του δρομολόγιου, εισέρχεται σε προσωρινή ακινησία προκειμένου να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και επιθεωρήσεις που απαιτούνται, για να επιστρέψει στη γραμμή περί τις αρχές Απριλίου.

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Μυρτιδιώτισσα» κατέπλευσε χθες το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, μετά την αποκατάσταση του προβλήματος άρσης των αγκυρών που σημειώθηκε την προηγούμενη μέρα. Η βλάβη αποκαταστάθηκε, προσκομίστηκε βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα στο Β΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας, και στη συνέχεια το πλοίο εισήλθε στη ρότα Βόλου – Βορείων Σποράδων.

Το πρόγραμμα των δρομολογίων του πλοίου έχει ως εξής: Τη Δευτέρα θα αποπλέει στις 8.30 το πρωί από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο. Την Τρίτη στις 8.30π.μ. από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Αγ. Κωνσταντίνο. Την Τετάρτη το πλοίο θα αποπλέει στις 10 το πρωί από Αγ. Κωνσταντίνο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Βόλο. Την Πέμπτη το πλοίο θα αποπλέει στις 8.30 το πρωί από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο. Την Παρασκευή η «Μυρτιδιώτισσα» θα αποπλέει στις 8.30π.μ. από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, το Σάββατο στις 8.30π.μ. από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Αγ. Κωνσταντίνο και την Κυριακή στις 10 το πρωί από Αγ. Κωνσταντίνο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Βόλο.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου