ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Βόλου καταδικάζει τις αντιδράσεις πολιτών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

ο-δήμος-βόλου-καταδικάζει-τις-αντιδρά-566967

Σχετικά με τη διαμαρτυρία πολιτών –μελών της Συμμαχίας για το νερό κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, που είχε ως συνέπεια τη διακοπή της, από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μια χούφτα γραφικών με τη συνδρομή των γνωστών – αγνώστων τραμπούκων επιχείρησαν και πέτυχαν τη ματαίωση της συνεδρίασης του Δ. Σ. Βόλου αφού απείλησαν και εγκλώβισαν μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τους αιρετούς εκπροσώπους των πολιτών και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να απελευθερωθούν.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και οι δήθεν αριστεροί πάτρωνες αυτής της άθλιας επιχείρησης μας έχουν «χορτάσει» στην πραγματική φτώχεια, παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών του Βόλου αυτές τις αντιδημοκρατικές και απαράδεκτες ενέργειες.

Όλοι όσοι υποκινούν τέτοιες μεθοδεύσεις για να υπονομεύουν το έργο της δημοτικής αρχής θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι όχι απλώς δε μας κάμπτουν αλλά αντίθετα μας ενδυναμώνουν για να συνεχίσουμε να επιτελούμε το έργο μας προς όφελος των πολλών και όχι για τα ιδιοτελή, προκλητικά συμφέροντα των λίγων που χρόνια τώρα απομύζησαν κάθε ικμάδα της κοινωνίας και καταδίκασαν την πόλη στο τέλμα και την υπανάπτυξη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου