ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ταλαντούχοι Βολιώτες δημιουργούν

ταλαντούχοι-βολιώτες-δημιουργούν-816471

Μία υπέροχη συνεργασία δύο νέων ταλαντούχων Βολιωτών μουσικών του Ιορδάνη Σιδηρόπουλου και του Χάρη Λουφόπουλου, που ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο και προσδοκούν με τα τραγούδια τους να αφυπνίσουν συνειδήσεις, δημιουργεί αίσθηση και αποσπά πολύ θετικά σχόλια στο youtube.

Οι νέοι προστάζουν αλλαγή για έναν κόσμο που δεν τους αρκεί…., ξεσηκωμό του φίλου που δεν ακολουθεί….ξύπνημα και δημιουργούν ένα νέο τραγούδι που είναι προσβάσιμο στγην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=ZvryURnWyAU&feature=youtu.be

Τη μουσική συνυπογράφουν οι Χάρης Λουφόπουλος, Ιορδάνης Σιδηρόπουλος, τους στίχους ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος και την παραγωγή ο Απόστολος Λουφόπουλος.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Άκης Γαβαλάς τύμπανα, Ιορδάνης Σιδηρόπουλος κιθάρες, μπάσσο, φωνή, Χάρης Λουφόπουλος λαούτο, φωνή.

Τη σκηνοθεσία-παραγωγή βίντεο κλίπ ανέλαβαν οι Χάρης Λουφόπουλος, Ιορδάνης Σιδηρόπουλος, Νίκος Σιδηρόπουλος και τη λήψη πλάνων ο Νίκος Σιδηρόπουλος.

Στο βίντεο συμμετέχουν οι: Αποστόλης Γιώτας, Στέλιος Χατζηγεωργίου, Κατερίνα Χατζηγεωργίου, Νατάσσα Οικονόμου, Πανταζής Μπεφάνης, Βαγγέλης Διανέλλος, Εβελίνα Καρέλλη, Ζήσης Κουτές

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου