ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Είσαι θεά αγάπη μου!»

είσαι-θεά-αγάπη-μου-199720

Οι ΔραΠαίκτες Βόλου παρουσιάζουν κωμωδία στην Παλαιά Ηλεκτρική

Ανοίγει σήμερα αυλαία η κωμωδία ηθών, χαρακτήρων και καταστάσεων «Είσαι θεά αγάπη μου!» που παρουσιάζουν οι «ΔραΠαίκτες Βόλου», προκειμένου μέσα από το γέλιο και τη χαρά να μας ευαισθητοποιήσουν υπέρ των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, όπως τα ΑμεΑ, τα παιδιά της Φλόγας και τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Οι παραστάσεις θα δοθούν σήμερα Τρίτη, αύριο Τετάρτη και Πέμπτη 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου στις 9.15 μμ στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Βόλου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου ως αφιλοκερδή συνεισφορά των ΔραΠαικτών στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Βόλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει κουμπαράς υπέρ του Σωματείο Ατόμων με Κινητικές Αναπηρίες «Ιππόκαμπος».

Το έργο θα ανέβει και στη Λάρισα το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας υπέρ του Συλλόγου Γονέων Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια – Φλόγα (προαιρετικός κουμπαράς) και με την προτροπή να ευαισθητοποιηθούμε όλοι στην δωρεά μυελού των οστών.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στο θεατράκι του Ορφανοτροφείου Βόλου θα δοθεί η τελευταία παράσταση για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου και με προαιρετικό κουμπαρά υπέρ τους.

Το Πάνθεον ενσαρκώνουν οι: Γιώργος Διονάς, ευΑγγελος Κάβουρας, Ελένη Κατόγια, Σπυριδούλα Κοπάνου, Σπύρος Μακρυγιάννης, Βαρβάρα Μελίση, Αλέκα Παπαδημητρίου, Μαρία Παπαζήση, Αθανασία Πουρνάρα, Teuta Sadiku, Ηρα Σκορδή, Λιάνα Τάταρη, Γαρυφαλλιά Τζανιδάκη.

Φωνές: Πάρης Ζίκος, Δήμητρα Ριζινού.

Σύλληψη, σκηνοθεσία και σκηνογραφία ευΑγγελος Κάβουρας,

προζαφηγήσεις Σπύρος Μακρυγιάννης,

βοηθός Αναστασία Μάρκου,

ενδυματολόγος Εφη Αντωνίου,

κατασκευές – φωτογράφιση Narcis Madalin Feticu,

ηχογραφήσεις Studio ZK,

γραφιστικά Σοφία Κύρκου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου