ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Γκόλφω… λατρεία»

γκόλφω-λατρεία-261797

Η επικοβουκολική παρωδία της αγάπης και του βουνού «Γκόλφω… λατρεία» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσιάκα, παρουσιάζεται από την Ομάδα Θεάτρου Τεχνών «Αντίσκηνο» στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στις 21.15. Η παράσταση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δήμου Βόλου.

Τη σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Κωνσταντίνος Τσιάκας, τα σκηνικά – κοστούμια η Ερρικα Γκουτενσβάγκερ, την κινησιολογία η Αντζελα Καλαντζή, τη μουσική επεξεργασία το STUDIO A440, τη μουσική επιμέλεια οι Γ. Καραλάκος, Κ. Τσιάκας, τη μουσική διδασκαλία ο Γιάννης Καραλάκος και τους στίχους τραγουδιών οι Γ. Καραλάκος, Κ. Θεοδώρου, Κ. Τσιάκας. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Μαρία Λογαρά, τις κομμώσεις επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Αχλαδιώτης, την παραγωγή το Αντίσκηνο 2015 και το συντονισμό παραγωγής οι Βαγγέλης Καραμούστος, Μίτσα Νύκτα, Απόστολος Ντέρτσας, Ελισάβετ Πετούση.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Αχλαδιώτης, Κατερίνα Γιαννούλη, Ερρικα Γκουτενσβάγκερ, Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Γιάννης Καραλάκος, Κωνσταντίνα Κουσιαρή, Γιάννης Παπανικολάου, Χρήστος Σαββίδης, Ελένη Τσιάκα – Βούλγαρη, Μιχάλης Φυγιετάκης και η Ευαγγελία Φωτίου.

Οι συντελεστές της παράστασης διατυπώνουν ευχαριστίες στους «Γεώργιο Βλιώρα, Χρύσα Δραντάκη, Εύα Κατούνια, όλους τους τεχνικούς και το προσωπικό του Θεάτρου και του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δήμου Βόλου» και σε όσους συνδράμουν την προσπάθεια.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου