ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφιέρωμα στην οικογένεια

αφιέρωμα-στην-οικογένεια-528929

Η αφίσα της παράστασης της Αννας Βαγενά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Νομού Μαγνησίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής «Αγιος Ιωσήφ» και τον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, διοργανώνει διπλή εκδήλωση, με τίτλο «Η οικογένεια χθες και σήμερα» (μέσα από τα έργα της Θεσσαλής συγγραφέως Βάσας Σολωμού-Ξανθάκη «Ο Γάμος» και «Το επίθετο της Εύας»).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, του Μορφωτικού Συλλόγου και του Δήμου Σοφάδων, των Γ.Α.Κ. Μαγνησίας και του Α’ Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου.

Δευτέρα 11 Μαΐου στις 19.00 στην αίθουσα «Αγιος Ιωσήφ», θα γίνει παρουσίαση του θέματος από τη φιλόλογο Ελένη Παπαλοπούλου-Τσέργα. Συμμετέχουν η Δρ Αννίτα Πρασά και η Κίρκη Παπαδήμα.

Αποσπάσματα διαβάζουν οι ηθοποιοί Αμαλία Γκιζά και Βασίλης Μητσάκης.

Μουσική επένδυση από τη Σοφία Καγιά. Την εκδήλωση συντονίζει η Επίτ. Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Γλώσσας Μαρία Φλετορίδου. Η συγγραφέας Βάσα Σολωμού – Ξανθάκη θα τιμήσει με την παρουσία της την εκδήλωση. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 21.00 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας θα παρουσιαστεί η παράσταση «Ο Γάμος», από το θέατρο Α. Βαγενά, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου