ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι Dubrovniks απόψε στο Lab Art

οι-dubrovniks-απόψε-στο-lab-art-838040

Ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους των θρυλικών Dubrovniks από την Αυστραλία είναι η αποψινή τους εμφάνιση στο Lab Art που βρίσκεται στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Τη βραδιά ανοίγει ο ντόπιος μουσικόφιλος DJ CUVE με επιλογές από όλο το φάσμα της εναλλακτικής rock Σκηνής. Οι Dubrovniks εμφανίστηκαν στη αναπτυσσόμενη ροκ σκηνή του Sydney στα τέλη της δεκαετίας του 80.

Από την punk σκηνή του Perth στα άλμπουμ τους στα 90s, η μπάντα χαρακτηρίστηκε ως ένας συνδυασμός διάφορων επιρροών όχι ιδιαίτερα συναφών μεταξύ τους. Το 2014 οι Dubrovniks επανενώθηκαν για μια συναυλία τα έσοδα της οποίας προσφέρθηκαν σε έναν φίλο της μπάντας που είχε δεχθεί επίθεση. Οταν το νέο μαθεύτηκε, όλο και περισσότεροι fans άρχισαν να τους ζητούν να παίξουν στις χώρες τους, και εκείνοι αποφάσισαν να ικανοποιήσουν τα συσσωρευόμενα αιτήματα. Η μπάντα έρχεται από την Αυστραλία στην χώρα που τους λάτρεψε, και στο Βόλο, για μια βραδιά γεμάτη από μουσική.

Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 12 ευρώ και στο ταμείο 15 ευρώ.

Προπώληση πραγματοποιείται από τα καταστήματα: Bruno Coffee store (Δημητριάδος με Τοπαλη), Public store, Seven Spots, Tender Bar και Illusion store. Online tickets από το Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου