ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο και νέα ερωτήματα για το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης [φωτο]

μυστήριο-και-νέα-ερωτήματα-για-το-θάνα-135017

Πληθαίνουν τα ερωτηματικά γύρω από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Δολοφονία ή αυτοκτονία; Δικηγόροι αλλά και ιδιωτικός ερευνητής επιμένουν στο σενάριο του φόνου.

Τόσο συνεργάτες του δικηγορικού γραφελιου του Βασίλη Ταουξή, όσο και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη κάνουν λόγο για καθαρή δολοφονία.

“Ξαναείδαμε το χρυσαφί Ford Ka και τραβήξαμε κι άλλες φωτογραφίες. Ουσιαστικά κατέγραψαν οι ορισμένοι από την Αστυνομία πραγματογνώμονες αυτά που είχαμε βρει την προηγούμενη φορά με τους τεχνικούς συμβούλους. Δηλαδή το φυτίλι, το κουμπί με το οποίο ανοίγει το πορτμπαγκάζ και στο καντράν του οχήματος το ρολόι που είχε σταματήσει στις 19.40”, είπε στην εφημερίδα “Espresso” ο δικηγόρος Βαγγέλης Παραστατίδης.

Τόσο για τους αξιωματικούς της Πυροσβεστκής Υπηρεσίας όσο και τους ειδικούς έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος με τον οποίον εκδηλώθηκε η φωτιά στο όχημα. Θα πρέπει να αναλυθεί με απόλυτο τρόπο από που ακριβώς ξεκίνησαν οι φλόγες, τι έκαψαν, πόση ώρα έκαιγαν, πόση ποσότητα καύσιμου χρησιμοποιήθηκε κα που έπεσε αυτή, αν το καύσιμο που βρέθηκε στα καθίσματα και αλλού είναι το ίδιο με αυτό στο μπιτόνι, που βρίσκονταν ο αναπτήρας που χρησιμοποιήθηκε κα που οφείλεται η διακοπή στο ρολόι του αυτοκινήτου.

Έχει προκαλέσει αίσθηση πάντως οι δηλώσεις συνηγόρων της οικογένειας της 44χρονης σύμφωνα με τους οποίους κάποιοι μάρτυρες παρεμποδίζονται να καταθέσουν επίσημα όσα υποστηρίζουν σχετικά με το θάνατο της μητέρας. Πηγές από την Ασφάλεια Αγρινίου απορρίπτουν τα όσα καταγγέλλονται και τονίζουν πως ουδέποτε υπήρξε αποθάρρυνση μαρτύρων, τονίζοντας ότι “όλες οι μαρτυρίες θα εξεταστούν εξονυχιστικά“.

Πηγή: Espresso

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου