ΕΛΛΑΔΑ

Τί έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της 44χρονης

τί-έδειξε-η-νεκροψία-για-τον-θάνατο-της-168595

Μεγάλες ποσότητες αιθάλης που προήλθαν από καύση πετρελαίου εισέπνευσε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη. Δεν στοιχειοθετείται έγκλημα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο μέρος που πήγαινε για να ηρεμήσει. Μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η γυναίκα βρισκόταν στη ζωή όταν δηλητηριάστηκε. Επίσης, η ιατροδικαστική εξέταση δεν εντόπισε κάποιο τραύμα που να παραπέμπει σε χρήση όπλου ή αιχμηρού αντικειμένου, ενώ δεν υπάρχουν κακώσεις στο κεφάλι. Ακόμη, σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία, δε νέχει υπάρξει στραγγαλισμός.

Αυτό όμως που ανιχνεύθηκε είναι η αιθάλη στους πνεύμονες, δηλαδή το δηλητήριο, μονοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από την καύση μαζούτ ή ντίζελ.

Πάντως, τα αίτια θανάτου της 44χρονης θα γίνουν πλήρως γνωστά όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ένα πάντως ζήτημα το οποίο προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι ότι δεν έχει βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Μέχρι τώρα η έρευνα της Αστυνομίας δείχνει πως η Ειρήνη Λαγούδη πριν πεθάνει, έστειλε δυο γραπτά μηνύματα με το κινητό της. Από αυτά το ένα είχε αποδέκτη συγγενικό της πρόσωπο και ένα ακόμα σε ένα άλλο πρόσωπο. Από το συγγενικό της πρόσωπο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, ενώ στον άλλον άντρα έγραφε:

«Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου