ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Λασκαράκη ως ταμία το νέο Δ.Σ.

με-λασκαράκη-ως-ταμία-το-νέο-δ-σ-350186

Χθες έγινε και η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, με σκοπό να αναδειχθούν και τα άλλα μέλη του συμβουλίου, και στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος έλαβε 48 ψήφους κι εξελέγη πανηγυρικά μέλος της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναλαμβάνοντας σύμφωνα με πληροφορίες το ρόλο του ταμία.

Το νέο Δ.Σ. αποτελούν οι: Γραμμένος (πρόεδρος, ΕΠΣ Μακεδονίας), Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών), Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Κουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών), Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας), Διακοφώτης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Βράκας (ΕΠΣ Ηπείρου), Λασκαράκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας), Ψαρρόπουλος (ΕΠΣ Λέσβου), Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας), Βακάλης (ΕΠΣ Σάμου), Θωμαΐδης (ΕΠΣΑ).

Εξάλλου, σε ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται: «Ο Ευάγγελος Γραμμένος είναι από σήμερα, Παρασκευή 18/8/2017 (σ.σ. χθες), ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως αποφάσισε η ευρεία πλειοψηφία των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της ΕΠΟ», και συνεχίζει: «Ο κ. Γραμμένος εξελέγη στην κορυφαία διοικητική θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου λαμβάνοντας 48 ψήφους επί συνόλου 71 ψήφων, κατά τη διαδικασία που έλαβε χώρα στην έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των ΕΠΣ μελών της Ομοσπονδίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία των εκπροσώπων της FIFA Μπιόρν Βασάλο, Νόνταρ Αλκαχάτζε, της UEFA Άντζελο Ρηγόπουλου. Ο έτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Καλατζής έλαβε 21 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και 2 λευκά», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου