ΔΙΕΘΝΗ

Boeing τυλίχτηκε στις φλόγες κατά την προσγείωση [video]

boeing-τυλίχτηκε-στις-φλόγες-κατά-την-προσγ-516392

Τον τρόμο έζησαν οι 141 επιβάτες αεροσκάφους Boeing 737, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Φρανσίσκο Κάρλε, στο Περού, στις 4:30 τοπική ώρα.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες είναι συγκλονιστικές, καθώς φαίνεται το αεροπλάνο να πραγματοποιεί «βαριά προσγείωση» και στη συνέχεια να παίρνει φωτιά.

Η εταιρεία Peruvian Airlines επιβεβαίωσε το ατύχημα με ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρει ότι το αεροσκάφος έγειρε προς την δεξιά πλευρά και βγήκε από τον αεροδιάδρομο. «Ο επαγγελματικός του προσωπικού απέτρεψε ένα ακόμη πιο σοβαρό περιστατικό» ανέφερε η εταιρεία.

Μία από τις επιβάτες, η Τζέσικα Νούνεζ, δήλωσε στο Canal N ότι ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους όταν το δεξί φτερό άγγιξε τον αεροδιάδρομο και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες.

Συνεργεία διάσωσης κατέφθασαν στο σημείο και βοήθησαν στην ασφαλή εκκένωση του αεροπλάνου, ενώ πυροσβέστες κατέσβεσαν τη φωτιά. Όλοι οι επιβάτες της πτήσης είναι καλά στην υγεία τους, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου