ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος για επιβάτες αεροσκάφους της Qatar Airways που έπιασε φωτιά στον αέρα

τρόμος-για-επιβάτες-αεροσκάφους-της-qatar-air-797440

Τρόμος για τους επιβάτες αεροπλάνου της Qatar Airways που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (18.08.2016) αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Αιτία της αναγκαστικής προσγείωσης ήταν η φωτιά που ξέσπασε στον κινητήρα του αεροπλάνου. Σύμφωνα με το CNN Turk, η φωτιά στον κινητήρα ξέσπασε λίγο αφού το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ατατούρκ με προορισμό τη Ντόχα.

Σύμφωνα όμως με αξιωματούχο του αεροδρομίου, η αναγκαστική προσγείωση έγινε λόγω μη ανάσυρσης του σκέλους προσγείωσης κατά την απογείωση. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την πληροφορία που μετέδωσε το CNN Turk για φωτιά σε έναν από τους δυο κινητήρες.

Για την ώρα είναι άγνωστη η αιτία που προκάλεσε τη φωτιά στον έναν κινητήρα του Airbus 330. Δεν υπάρχουν τραυματίες και όλοι οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν χωρίς πρόβλημα ανακοίνωσε μέσω twitter η εταιρία.”Η Qatar Airways επιβεβαιώνει ότι η σημερινή πτήση QR240 από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης για τη Ντόχα επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη και προσγειώθηκε ασφαλώς. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Ο πιλότος ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες”.

(newsit.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου