ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκστρατεία συντήρησης πάρκων, πλατειών και σχολείων

εκστρατεία-συντήρησης-πάρκων-πλατει-99544

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας ο Δήμος Αλμυρού υλοποιεί ως συμπράττων φορέας, μεταξύ των άλλων και δράσεις φροντίδας και συντήρησης πάρκων, πλατειών, παιδικών χαρών, σχολικών μονάδων και αστικού περιβάλλοντος, καθώς και δράσεις περιβαλλοντικής ανάπτυξης και πολιτικής προστασίας, οι οποίες σχετίζονται άμεσα και άρρηκτα με τις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητες του Δήμου και ενισχύουν το έργο του στους συγκεκριμένους τομείς.

Μάλιστα μέσα στις προηγούμενες ημέρες προηγήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αλμυρού με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Παπαϊωάννου για την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος. Παράλληλα οι απασχολούμενοι που υπέγραψαν συμβάσεις για τις παραπάνω δράσεις συναντήθηκαν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ο οποίος τους ενημέρωσε για τους σκοπούς και στόχους της απασχόλησής τους.

Για την υλοποίηση των ενεργειών αυτών απασχολούνται καθημερινά 19 εργάτες καθαριότητας, τέσσερις οδηγοί, δύο εργάτες πρασίνου, δύο υδραυλικοί και δύο εργάτες ύδρευσης.

Στο χρονικό διάστημα της μιας εβδομάδας που έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα οι σημαντικότερες ενέργειες που υλοποιήθηκαν είναι: Φροντίδα πάρκων και πλατειών Δ.Ε. Αλμυρού, Φροντίδα δημοτικού δάσους Κουρίου, φροντίδα παραλιών όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, απομάκρυνση απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων και καταμετρήσεις ύδρευσης Δ.Ε Πτελεού και Σούρπης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Δημοτική Αρχή, με την υλοποίηση των παραπάνω ενεργειών ο Δήμος συμβάλλει στην αναβάθμιση και διεύρυνση των υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου