ΑΛΜΥΡΟΣ

Κοινό μέτωπο των Δήμων Αλμυρού και Σοφάδων

κοινό-μέτωπο-των-δήμων-αλμυρού-και-σοφ-101670
Με βασικό στόχο την ενίσχυση των τοπικών οικονομιών και τη διατήρηση συνοχής στις τοπικές κοινωνίες δημιουργήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στην Αμαλιάπολη κοινό μέτωπο συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Αλμυρού και Σοφάδων. Ενώ μέσα στην επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημάρχου Αλμυρού με τον Δήμαρχο Φαρσάλων.
Στο πλαίσιο της παραπάνω συνεργασίας συναντήθηκαν οι Δήμαρχοι Αλμυρού κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και Σοφάδων κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος.

Μάλιστα οι κ.κ. Χατζηκυριάκος και Παπαδόπουλος συζήτησαν για την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τους κοινούς τρόπους δράσης για τη στήριξη των τοπικών οικονομιών.

Συγκεκριμένα ένα από τα θέματα που απασχόλησε τους δύο Δημάρχους ήταν η ανάδειξη και προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων, καθώς οι τρεις προαναφερόμενοι Δήμοι στηρίζονται κυρίως στον αγροτικό τομέα.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγ. Χατζηκυριάκος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αν και το κράτος αφαιρεί συνεχώς εργαλεία από τα χέρια των Δήμων, πρόθεση των τριών Δημάρχων είναι ένα κοινό μέτωπο από τους νότιους Δήμους της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης, την ενίσχυση των τοπικών οικονομιών και τη διατήρηση συνοχής στις τοπικές κοινωνίες», τόνισε ο κ. Χατζηκυριάκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου