ΤΟΠΙΚΑ

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα στις Αηδονοφωλιές

σφοδρή-μετωπική-σύγκρουση-ιχ-με-μοτοσ-883688

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ και μία μοτοσικλέτα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Ιωλκού.

Πιο συγκεκριμένα, στις 17:30, στο τέρμα της οδού Ιωλκού, στις Αηδονοφωλιές, ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι με το μωρό τους, κατευθυνόμενο προς το Πήλιο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας άντρας και μία γυναίκα με πορεία προς το Βόλο.

Μέχρι στιγμής είναι η αίτια της σφοδρής σύγκρουσης είναι υπό διερεύνηση.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας. Ο άνδρας, γύρω στα 35, ήταν πεσμένος στο έδαφος και έλεγε ότι είναι καλά και ότι τον πονούσε πολύ το πόδι ενώ διαπιστώθηκε αργότερα ότι είχε υποστεί κάταγμα αριστερού μηριαίου. Ακόμη, διαπιστώθηκαν θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

Η συνεπιβάτης της μηχανής, ήταν επίσης χτυπημένη και ήταν σε κατάσταση σοκ. Και στην ίδια διαπιστώθηκαν θλαστικά τραύματα στο τριχωτό της κεφαλής καθώς και εκδορές στα άνω άκρα.

Στο σημείο έφτασε εγκαίρως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους δύο τραυματισμένους. Οι επιβάτες του ΙΧ δεν τραυματίστηκαν. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Αστυνομία.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι στο σημείο συμβαίνουν συχνά ατυχήματα με το τελευταίο να έχει σημειωθεί πριν από 15 μέρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου