ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση του Ξενώνα Αστέγων με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Βόλου

συνάντηση-του-ξενώνα-αστέγων-με-το-τμή-883767

Συνάντηση μεταξύ του Ξενώνα Αστέγων και του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Βόλου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα με σκοπό τη βελτίωση της μεταξύ τους συνεργασία. Οι κοινωνικοί λειτουργοί των εκάστοτε κοινωνικών υπηρεσιών συζήτησαν για τις προϋποθέσεις ένταξης στον ξενώνα αστέγων, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ενώ έγινε αναφορά σε συχνά εμπόδια και προτεινόμενες λύσεις.

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας έχοντας μια καλή εικόνα των ανθρώπων που διαβιούν στο δρόμο ή σε μη κατάλληλα οικήματα, συμβάλλει στην πληροφόρηση των ενδιαφερόμενων πολιτών για την λειτουργία του ξενώνα. Τέλος, έγινε ενημέρωση σχετικά με την δράση της ομάδας Steet Work από τον ξενώνα αστέγων πως αυτή δραστηριοποιείται και πως μπορεί στο μέλλον να αναπτύξει τις υπηρεσίες της.

Στο τέλος της συνάντησης, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό της δομής με περιγραφή υπηρεσιών και πληροφορίες επικοινωνίας προς διάθεση του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας. Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614 είτε στο email: [email protected]. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου