ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός: «Φρένο» στα SMS που ακυρώνουν το εμβόλιο για όσους νόσησαν – Τι πρέπει να κάνουν

κοροναϊός-φρένο-στα-sms-που-ακυρώνουν-556437

Ένα μικρό αλαλούμ έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με τον εμβολιασμό των ανθρώπων που έχουν νοσήσει από κοροναϊό. Αυτό διότι ενώ κάποιοι στις αρχές είχαν λάβει ακυρωτικά μηνύματα στη συνέχεια η διαδικασία αυτή σταμάτησε, με την εν λόγω ομάδα πολιτών να αναρωτιέται εάν πρέπει να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, αν κάποιοι έλαβαν τα ακυρωτικά μηνύματα που είχε εξαγγείλει ο γγ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους, εξαιτίας δυσλειτουργίας του συστήματος που σχετίζεται και με το Πράσινο Πιστοποιητικό αυτή η πρακτική σταμάτησε.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, αυτούς που έχουν νοσήσει δεν τους μπλοκάρει αυτόματα ούτε το σύστημα του embolio.gov.gr. Κάτι που σημαίνει ότι μπορούν και εκείνοι να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό.

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να δίνει ο γιατρός κάθε ασθενή, ο οποίος θα τον ενημερώσει αν χρειάζεται να εμβολιαστεί ή όχι γιατί κατά μεγάλο μέρος αυτό εξαρτάται από το ακριβές χρονικό πλαίσιο που νόσησε ο καθένας.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου