Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα στην Καλαμπάκα, κατά την κηδεία της πενταμελούς οικογένειας που χάθηκε στην πρόσφατη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Η εικόνα των πέντε φέρετρων της Ανθυπαστυνόμου Κασσιανής (Άννυς) Σπανού (40 ετών), του συζύγου της γνωστού σεφ Παναγιώτη Κοκκινίδη (40 ετών), των δυο μικρών παιδιών τους, Γιώργου (8 ετών) και Δημήτρη (5 ετών), και της Πιπίνας Κοκκινίδη (70 ετών) ήταν σοκαριστική.

Στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, χοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφίας κ. Γραβριήλ, Σταγών & Μετεώρων κ. Θεόκλητος και Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος, ενώ τιμές απέδωσε άγημα της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την έξοδο της σορού της Άννυς Σπανού από τον ναό.

Για την οικογένεια που χάθηκε τόσο άδικα, όπως και άλλοι συνάνθρωποί μας, μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, ο οποίος αναφέρθηκε έναν προς έναν σε όλα τα μέλη της, ενώ για την εκλιπούσα ανθυπαστυνόμο μίλησε εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδερφός της Άννυς Σπανού, καθώς και άλλα συγγενικά πρόσωπα των αδικοχαμένων στη φωτιά στο Μάτι.

[tameteora.gr]